Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Få en oplevelse for livet på en danse- og musikhøjskole med dygtige undervisere

Er du kreativ og er glad for musik og teater? Så er et ophold på Musik og Teaterhøjskolen uden tvivl det helt rigtige valg for dig. Musik og Teaterhøjskolen er en faglig højskole, hvor der tilbydes personlig og faglig udvikling i forskellige kreative linjefag. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, musikogteater.dk, og læs mere om, hvordan du kan udvikle dine frugtbare kompetencer.

Danse højskole med kompetente undervisere

Er du på udkig efter en danse højskole med kompetente og kvalificerede undervisere, så er Musik og Teaterhøjskolen ud tvivl det helt rigtige sted for dig. Du vil næppe finde en mere passioneret danse højskole end denne, og de mener det, når deres slogan lyder ”dans for livet”. Musik og Teaterhøjskolen er altså en danse højskole, udover det sædvandlige og du får ikke bare ophold, der er spækket med dans, men målet er derudover, at det du lærer, kan videreføres og bruges resten af livet. På deres danselinje lærer du som elev at forstå og arbejde med din krop, her både på og uden for scenen, samt en masse teknikker og metoder til, at blive en stærk og selvstændig danser. Lyder dette som noget for dig, så tilmeld dig et ophold på den bedste danse højskole allerede i dag.

Musikhøjskole

Er du vild med at spille musik, men kunne godt tænke dig at gøre noget mere ved, end bare at have det som en hobby? Så er et ophold på en musikhøjskole uden tvivl et rigtig godt bud. På Musik og Teaterhøjskole finder du nemlig en musikhøjskole, der tilbyder undervisning på et enormt højt fagligt plan. Derudover vil du på denne musikhøjskole også møde forskellige specialister indenfor rytmetræning, musikhistorie og teori. Med andre ord, er det en musikhøjskole, hvor du får en del af det hele med i pakken. På denne musikhøjskole vil du også lære at samarbejde bedre med andre musikere, for at forberede dig til livet som udøvende musiker, hvor samarbejde er meget vigtigt. Så skal du tage skridtet videre, som udøvende musiker, så kan et ophold på en musikhøjskole altså kun anbefales. Så kig ind forbi!