Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Glutamin og eksklusivt kasein proteinpulver - Starlabs Nutrition

Starlabs Nutrition er lig med træningstilskud i topkvalitet. Besøg firmaets hjemmeside, og se udvalget af glutamin, kasein proteinpulver og andre former for tilskud til atleter med vilje til at nå skridtet videre.

Starlabs Nutrition

Kasein proteinpulver - Langtidsnedbrydelige proteiner

Starlabs Nutrition har forstand på træning og producerer kosttilskud af en høj kvalitet. En af deres populære varianter er deres kasein proteinpulver kaldet PM8. Det er en langsomoptagelig formular, der sikrer musklerne byggesten i form af aminosyrer selv lang tid efter indtagelse. Tag det før sengetid, og sov trygt velvidende, at din krop har noget at tage af, så dine muskler bliver ordentligt restitueret. Effekten af træningen afhænger naturligvis ikke kun af timerne i motionscentret, men også i stor grad af det, vi indtager plus mange andre faktorer. Hvis man er seriøs omkring styrketræning eller andre former for sport, kan et supplement som kasein proteinpulver være en god ide. Der er forskel på de forskellige udbydere. Er du interesseret i at finde det bedste kasein proteinpulver på markedet? Det kan herfra anbefales at kigge på udvalget fra starlabs.dk. Deres PM8 kaseintilskud har en god ernæringsprofil og agerer som et vigtigt supplement på din vej til bedre fitness resultater.

Køb glutamin som pre workout

Hos Starlabs Nutrition finder du også glutamin, der er en aminosyre. Den hører under gruppen ikke-essentielle aminosyrer, hvilket betyder, din krop selv kan danne den. Det viser sig dog, at der er store fordele at høste ved at indtage ekstra glutamin gennem kosten eller som kosttilskud i forhold til træningen. Starlabs Nutrition har fremstillet et produkt, der hedder GL5. Dette glutamin ernæringstilskud er med til at fremme muskelvæksten og derved give et boost i din træning. Hvis man træner meget, kommer man hurtigt til at opbruge sine glutamin depoter, og derfor bør man overveje, om man skal tilføre ekstra gennem tilskud til kosten.

Find alt til træningen - kosttilskud som glutamin og kasein proteinpulver. Kom i dit livs form med de rette tilskud til fitness. Hos Starlabs Nutrition er kvalitet nøgleordet.