Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Eva Trio Legio Nova og opbevaringsboks i høj kvalitet kan købes hos ekram.dk

Gør en god handel hos ekram.dk! Denne store webshop og kæde af forretninger på Sjælland forhandler alt til køkken, hjem og have til lave priser og endnu bedre betingelser. Du får for eksempel altid fri fragt på bestillinger over 449 kr., 100 dages fuld returret og alle pengene tilbage, skulle du gå hen og blive utilfreds med dit køb!

ekram.dk

Eva Trio Legio Nova – et Lækkert stel til køkkenet

Opgradér dit køkken med et Eva Trio Legio Nova stel! Det elegante Eva Trio Legio Nova stel er nemlig designet sådan at det passer sammen i en perfekt og enkel harmoni, der sætter prikken over i’et på enhver samling af køkkenudstyr. Hos ekram.dk fås produkter fra Eva Trio Legio Nova serien i form af tallerkener, serveringsfade, skåle, krus, kander og meget mere. Du kan derfor sagtens samle dig et helt sæt med Eva Trio Legio Nova produkter, der alle går hånd i hånd i kraft af deres minimalistiske design. Eva Trio Legio Nova er en nyfortolkning af det populære Legio stel fra 00’erne, og har især vundet popularitet for dets rillede, moderne og mere livlige formsprog. Hvis du vælger at investere i et Eva Trio Legio Nova stel er du dog ikke bare sikret et flot nyt køkkenstel, men også en serie praktiske og holdbare produkter, der tåler både ovn, mikroovn og fryser. Brug derfor gerne et Eva Trio Legio Nova stel i forbindelse med både madlavning og servering.

Undgå madspild – kom dine rester i opbevaringsboks

Mangler du ligeledes en nemmere måde at organisere dit hjem på, fås forskellige versioner af en opbevaringsboks også på www.ekram.dk. En opbevaringsboks kan bogstaveligt talt bruges til lidt af hvert. I køkkensammenhænge bruges en opbevaringsboks for eksempel nemt til at gemme resten af aftensmaden væk, eller til at opbevare tørvarer på en pænere måde i skabe og skuffer. Al slags opbevaring af mad klares nemlig nemt med en opbevaringsboks fra ekram.dk. Organisering, overblik og pænere køkkenskabe er dog ikke den eneste fordel du kan nyde godt af ved at investere i en opbevaringsboks eller to. Du slipper nemlig for at skulle købe engangsplastikposter, og mindsker således både madspild og unødvendig brug af plastik. Udvalget af bokse fra ekram.dk omfatter mærker såsom Conzept, Sistema, Pyrex og Esma, der alle er kendte for deres lækre og yderst holdbare kvaliteter. En opbevaringsboks fra en af disse populære mærker er nemlig både velegnede til fryseren, køleskabet eller tørlageret, og er derfor en fleksibel måde at opbevare mad på. Alle bokse er desuden utroligt nemme at rengøre, og mange modeller tåler sågar en tur i opvaskeren.

Find billige hverdagsprodukter på www.ekram.dk og bestil dine nye indkøb allerede i dag! Husk at du altid får fri fragt på bestillinger over 449 kr. og levering inden for bare 1-3 hverdage.