Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bolighuset Werenberg sælger sofaer fra Skelma samt Hestbæk sovesofaer

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde et bredt udvalg af designermøbler til gode priser. Læs om Skalma sofa og om Hestbæk sovesofa her.

Skalma sofa i spændende design

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde et bredt udvalg af designermøbler til gode priser, og her kan du helt sikkert finde lige det, du skal bruge til dit hjem. Der er mange forskellige spændende møbler at se i det store showroom i Brenderup, så hvis du er i nærheden skal du næsten tage forbi og prøve din nye sofa, før du køber den. De sælger bl.a. et bredt udvalg af sofaer fra Skalma. En Skalma sofa er kendetegnet ved høj komfort og en helt særlig elegance. Det danske firma har siden 1904 produceret luksussofaer i bedste kvalitet med fokus på materialer og komfort. En Skalma sofa er et sikkert valg, hvis du skal bruge et smukt møbel, der passer godt ind i det æstetiske hjem. Der er forskellige flotte modeller, og du kan helt sikkert finde en flot Skalma sofa, der passer lige til din smag i butikken i Brenderup.

Komfortabel sovesofa fra Hestbæk

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige spændende sofaer til gode priser fra de bedste danske og udenlandske designere. Der er mange forskellige nordiske designere, som har givet deres bud på en æstetisk, komfortabel og funktionel sofa. Det er et vigtigt valg, når man skal købe en sofa, for det er et vigtigt møbel i hjemmet, som skal samle familien til aftenens hyggestund. Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte de specialister, som er ansat hos werenberg.dk, og få professionel rådgivning. Hvis du skal bruge et funktionelt møbel, som både kan være sofa og seng, så er en Hestbæk sovesofa et godt bud. Denne Hestbæk sovesofa kan bruges til forskellige formål, og er let at folde og folde sammen igen – den er super smuk, og man sidder formidabelt i den. Hvis du er interesseret i en god sofa til en god pris, som også kan bruges som seng, så er en Hestbæk sovesofa det bedste bud.