Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Bordventilator og Chromecast til filmglade mennesker fra Av-Cables.dk

Flere og flere er begyndt at benytte Google Chromecast. Den gør nemlig, at man kan streame Netflix, Hulu, Disney+ eller andre streamingtjenester på et TV, blot at det har HDMI-indgang. Av-Cables.dk sælger flere modeller fra Google. Sommeren er selvfølgelig lig med grillaftener og strandture. Men nogle gange er den også lig med en god film foran fjernsynet. Hvis man ikke vil overophede, er det en god idé også at købe en bordventilator. Der er billige blæsere til skrivebord og gulv via www.av-cables.dk.

Av-Cables.dk

Har du behov for en Chromecast, så læs med her

Du skal lige være opmærksom på de forskellige udgaver fra Google Chromecast serien. De fleste, der læser denne artikel, kommer til at skulle købe Google Chromecast 3. Hvis du har et knivskarpt 4K fjernsyn, så vil det dog være en skam ikke at opgradere til Google Chromecast Ultra, der netop kan streame i 4K. De tilkobles det trådløse netværk, og det betyder også, at forbindelsen skal være i orden. Ofte kan det betale sig at købe en anden router end den, der blev leveret af din serviceleverandør (disse er ofte i ringe kvalitet). Av-Cables.dk tilbyder også routere fra de bedste mærker med prisgaranti. Husk også, at din internetforbindelse ikke må være det svageste led. Det kræver lidt kraft at streame i 4K. Når du har styr på alle elementerne, er du klar til at nyde de bedste 4K film via din Google Chromecast Ultra. Så mangler du bare popcornene!

Den rette bordventilator er afhængig af flere faktorer

Når man sidder foran fjernsynet eller computeren, og det er sommer, så kan der godt komme lidt sved under armene. Vi skal selvfølgelig være tilpas foran vores elektronik, også når det er varmt. Hvis den danske sommer igen i år har tænkt sig at vise sig fra den hede side, så kan det kraftigt anbefales at købe en bordventilator. Hos Av-Cables.dk giver de dig nemlig prisgaranti, som også gælder, hvis du kigger efter en 230V bordventilator, der både fås i sort og hvid. Køb også en blæser til gulvet, der ofte kan fås lidt større og derved mere kraftfuld. Kommer en bordventilator eller gulvblæser ikke til at være nok? I den skarpe ende finder du nemlig luftkølere og airconditionanlæg i topkvalitet, men til yderst rimelige priser.