Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Brugte pavilloner til beboelse - gode tilbud hos FOCUS Moduler A/S

Tilbygninger kan hurtigt blive en dyr affære. Derfor vælger mange at kigge efter alternativer, og en af de bedste måder at spare penge på er brugte pavilloner. Du kan være heldig at finde en beboelsespavillon blandt brugtbørsen på focusmoduler.dk.

FOCUS Moduler A/S

Spar penge ved køb af brugte pavilloner på focusmoduler.dk

Hos FOCUS Moduler A/S tilbydes brugte pavilloner, der er funktionsdygtige og af høj kvalitet. Hvis du ikke har noget imod almindelig slitage, så er der besparelser at høste. De brugte pavillonmoduler ryger hurtigt. Så vent ikke for længe, hvis du har fundet en løsning, der matcher dine forventninger. Lige nu tilbyder de vidt forskellige brugte pavilloner online i denne kategori: En stor pavillonbygning med bad og 12 værelser, en modulbygning med tagrejsning, en toiletbygning med bad osv. Når du kigger ind, kan det sagtens være andre typer af pavilloner, der kan købes brugt på hjemmesiden. Tjek gerne løbende, og se efter nyhederne. Den lille tid, du bruger på det, kan tjene sig hjem mange gange. Kontakt FOCUS Moduler A/S for at høre nærmere omkring specifikke brugte pavilloner.

Beboelsespavillon til ophold / genhusning ved nybyg samt renovering

En beboelsespavillon kan bl.a. benyttes til genhusning ved nybyg. Det kan være, du ikke selv har tag over hovedet i perioden, hvor det nye hus bygges? Så har du behov for en beboelsespavillon, du kan stole på. Det skal også være en beboelsespavillon, der stemmer overens med de krav, som I nu engang har. Der skal være nok med plads til hele familien, så I kan leve et anstændigt liv, selv i denne midlertidige form. I vælger selv, om I vil leje eller købe en beboelsespavillon. FOCUS Moduler A/S kan også hjælpe yderligere med rengøring, forsyning etc., så I har mere tid til at tænke over det nye hus, I bygger. Disse opholdspavilloner er i en så høj kvalitet, at de snildt kan benyttes permanent. Et godt eksempel er ungdomshusning, som vi kender fra de moderne containerbyggede studiebyer i KBH og Aarhus. For flere oplysninger om de forskellige moduler, så klik ind på den brugervenlige hjemmeside.