Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

De rette lamper til hjemmet

Belysningen har stor indflydelse på stemningen i et rum. Derfor er det at vælge de rigtige lamper en vigtig beslutning i ethvert hjem. Her kan du blive klogere på dine muligheder, og på hvad du skal have med i overvejelserne.

Designlite

Betydningen af at have den rette belysning

Har man arbejdet lidt for længe i dårligt lys, bliver det hurtigt klart hvor afgørende den rette belysning er for vores generelle velvære. Lys kan få os til at arbejde mere koncentreret, gøre os søvnige og få os i en hyggelig stemning – alt sammen ved et simpelt tryk på en kontakt. Den rette belysning er derfor en videnskab og en kunst i sig selv, og som forbruger er det ikke altid nemt at gennemskue hvilken lampe, der bedst passer til de enkelte rum.

Vælg lampe efter rummets funktion

Rummets formål stiller naturligvis specifikke krav til lyset. Noget af det første man skal gøre sig klart, når man skal vælge belysning, er derfor rummets funktion. Er du for eksempel ved at indrette dit hjemmekontor, er det vigtigt at lyset giver dig energi og overblik. Derfor kan det her være en god idé med lidt køligere loftlys. Skal du omvendt forbedre en hyggekrog, som for eksempel et sofahjørne, kan et par designer bordlamper med varmt, blødt lys være sagen. Rummets arkitektur har ligeledes meget at sige. Høje, slanke designer gulvlamper kan for eksempel få et rum med højt til loftet til at fremstå endnu mere eksklusivt.

Skandinaviske designerlamper til skandinavisk klima

Er det udendørslamper du søger, kan det altid betale sig at have klimaforholdene med i overvejelserne. Det nordiske vejr stiller særlige krav til udendørslamper, både hvad angår slidstyrke og design. Mange skandinaviske mærker har derfor skabt løsninger, der er tilpasset et hårdt klima og skiftende årstider. Norlys lamper er i den forbindelse et sikkert valg. Norlys håndhæver de nordiske designtraditioner, og deres produkter er derfor velegnede i både svenske, norske, finske og danske udendørsarealer.

Find din nye Norlys lampe hos Designlite

Hos forhandlere som Designlite kan du typisk finde et omfattende udvalg af de mest populære lamper fra Norlys. Designlite tilbyder udendørslamper i form af spots, væglamper og LED varianter til både stien i haven, terrassen, garagen og alt derimellem. Designlite fører desuden indendørslamper fra de største mærker, så du kan forvente en høj kvalitet. Generelt kan det betale sig at besøge store online shops som Designlite, da de ofte har de mest alsidige udvalg, og derfor de bedste forudsætninger for at føre det, du søger – og så til konkurrencedygtige priser.