Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Design By Us og Louis Poulsen gulvlamper, pendler m.fl.

Designerlys.dk fører et stilfuldt udvalg af Design By US og Louis Poulsen lamper, der står nærmere beskrevet i denne artikel. Du finder også belysning inkl. gulvlamper og bordlamper fra en lang række af andre mærker heriblandt Belid, Flos, Gubi og Fritz Hansen, du kan læse meget mere om på www.designerlys.dk. Besøg evt. butikken i Ebeltoft.

Designerlys.dk

Louis Poulsen lamper til salg hos Designerlys.dk

Designerlys.dk tilbyder Louis Poulsen lamper, der jo som bekendt, er et af de helt store hits. De fås i mange udgaver, og Designerlys.dk leverer både væglamper, gulvlamper, pendler, udendørs belysning, bordlamper samt reservedele fra Louis Poulsen online eller i den flotte butik. Køb fra alle de kendte serier som bl.a. AJ, Collage og Enigma. Med Louis Poulsen lamper har man et stilrent designobjekt, man kan have glæde af år efter år. Disse gulvlamper, bordlamper m.m. er en investering i indretningen og udtrykket i hjemmet. Køb fra et af de bedste Louis Poulsen udvalg på www.designerlys.dk, eller tag forbi den fysiske Ebeltoft butik. Der vil en ekspedient stå klar til at vejlede dig om mærket her eller et af de mange andre som f.eks. Raxon, Piet Hein, Mr. Wattson og Philips Hue.

Køb Design By Us innovative pendler online

Du finder også unik og stilfuld Design By Us belysning i udvalget hos Designerlys.dk, der leverer en del fra denne innovative designervirksomhed, som blev dannet i 1999. Man kender især Design By Us for det mundblæste glas med en affaset åbning, som giver et helt særpræget look.  Det funktionelle design og det flotte håndværk er to elementer, som har gjort Design By Us til sådan et populært brand inden for moderne belysning. Se de ikoniske modeller på www.designerlys.dk, der altid leverer fra et stort udvalg, når det kommer til Design By Us pendler.

Bestil flotte pendler fra Design By Us online, og køb Lous Poulsen lamper hos Designerlys.dk, der også er en fysisk butik i Ebeltoft. Der tilbydes prismatch på hele udvalget!