Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Få kyndig hjælp til valg af din Panasonic varmepumpe

NovaSolar er din forhandler af Panasonic varmepumper i bedste kvalitet, og hvis du skal bruge hjælp til valg af varmepumpe, så kan de helt sikkert hjælpe dig med deres mange års ekspertise.

Forskellige Panasonic varmepumper

NovaSolar sælger varmepumper i bedste kvalitet, og de kan hjælpe dig med alle teknikaliteter og med at vælge den helt rigtige til dine behov, for der er mange ting, man lige skal tænke på, når man skal vælge sin model. Mange Panasonic varmepumper har fx et lavere støjniveau, og det er jo ret belejligt, hvis pumpen skal sidde i et hus, som du bruger samtidig. Hvis du skal bruge den til at varme et sommerhus op om vinteren, fordi du ikke bruger det, så kan støjniveauet være ligegyldigt, og så kan du spare penge på den front. For kvalitet og pris hænger nemlig sammen. Men Panasonic varmepumper scorer højt på mange parametre og sælges stadig til en helt fair pris. De har for det meste også et lavt energiforbrug og er derfor også en økonomisk løsning i det lange løb. Hvis du køber en Panasonic varmepumpe på novasolar-webshop.dk får du fri fragt og fem års garanti.

Valg af den helt rette varmepumpe

Hvis du har et sommerhus, som ikke varmes op om vinteren fordi det ikke bruges, så er det en god ide at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, for ellers kan huset tage skade og blive ramt af svampeangreb og fugtskader og du vil opleve at huset ret hurtigt kan blive usundt at bebo. Det kan koste mange penge, at slippe af med skimmelsvamp i et sommerhus. Hvis du skal bruge hjælp til valg af varmepumpe, så skal du søge hjælp hos NovaSolar, for de har solgt, monteret og repareret varmepumper i mange år. De kan hjælpe dig med dit valg af varmepumpe til lige netop din situation. Der er forskellige ting, man skal tænke over, og det er for det første størrelsen af ens hus og pumpens kapacitet, derefter SCOP værdien, altså energiforbruget og til sidst støjniveauet. Få masser af hjælp til valg af varmepumpe på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om de forskellige modeller.