Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find de rette møbler til jeres hjem hos Bolighuset Werenberg

Siden 1964 har Bolighuset Werenberg hjulpet et hav af danskere med at få skabt deres drømmeboliger med skønne produkter inden for boliginteriør. Her kan du nemlig få alt fra ACO møbler til et Naver bord, og netop disse to kan du lære mere om, hvis du læser med her.

Bolighuset Werenberg

Naver bord i smukt skandinavisk design

Et Naver bord er skandinavisk design, når det er bedst: Godt håndværk, lækre materialer og et smukt og minimalistisk look i den fineste kvalitet. Med et Naver bord fra Bolighuset Werenberg går du med andre ord ikke galt i byen, for møbelproducentens stilsikre æstetiske sans er ensbetydende med, at deres produkter altid har et smukt, tidløst og moderne udtryk – på én og samme gang. Og det gælder i den grad, når det drejer sig om et Naver bord. Hvis du klikker ind på werenberg.dk, springer de smukke møbler da også hurtigt i øjnene, og hvis du bliver fristet af et Naver bord, skal du endelig ikke tøve med at besøge Bolighuset Werenberg i Brenderup på Fyn, hvor de har udnyttet deres mange kvadratmeter til fulde med smukke miljøer og interiørprodukter.

Smarte møbler fra dansk designvirksomhed

ACO møbler er også enormt populære hos det velassorterede bolighus, hvis stab består af dedikerede, passionerede og dygtige medarbejdere, som både bringer deres store faglighed og kundeservice i spil, når du henvender dig til dem med spørgsmål – også når det gælder ACO møbler. Så hvis du har brug for råd eller vejledning, hjælper de dig hellere end gerne – uanset om du kontakter dem på mail eller telefon eller henvender dig til dem i bolighuset på Fyn. ACO møbler har eksisteret siden 1977. Det er en dansk designvirksomhed, der, ligesom Bolighuset Werenberg, ikke har set sig tilbage, siden de så dagens lys. Det enkle, det funktionelle og det elegante mødes i en smuk treenighed i ACO møbler, som også er kendetegnede ved deres tidløse udtryk.