Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Getama og Dunlopillo puder og senge - Klik ind på schwarz.dk

Køb fra Getama hos Schwarz Senge, som sælger meget fra dette anerkendte senge- og madrasmærke. Du finder ligeledes en del fra Dunlopillo inkl. hovedpuder, madrasser og kontinentalsenge.

Schwarz Senge

Getama - Senge og tilbehør til soveværelset

Køb alt fra madrasser og sengegavle til senge og tilbehør fra Getama. Schwarz Senge har alt i Getama sengeartikler online, og menneskerne bag webshoppen står klar til at vejlede, uanset om du kommer forbi sengehuset i København Ø, eller du vælger at købe via internetbutikken. Getama er lig ægte dansk design, hvor man startede helt tilbage i 1899. Det var en anderledes tid, hvor mange stadigvæk sov på lyng, og hvor mærket her udviklede en fjedrende madras, som var baseret på tang. Der er selvfølgelig sket meget i de sidste over hundrede år, men Getama er stadigvæk en sengeproducent og madrasfabrikant, som leverer topkvalitet med respekt for de gamle, danske værdier. Køb alt fra madrasser og senge til sengegavle og sengeborde fra dette mærke af på www.schwarz.dk.

Dunlopillo pude - Bestil til gode priser hos Schwarz Senge

Besøg Schwarz Senge på Østerbro, hvis du ønsker vejledning i øjenhøjde angående Dunlopillo, Carpe Diem, Viking eller et af de andre mærker. Du kan også kigge på de mange produkter online. Dunlopillo er en anerkendt producent af hovedpuder, som du kan vælge en del fra på schwarz.dk. Du finder både faste og bløde puder fra Dunlopillo til konkurrencedygtige priser. Vælg imellem bestseller hovedpuder fra Dunlopillo, og giv dig selv bedre betingelser for en god nats søvn. Puden er en af de ting, der har mest at sige for komforten, og det virker fuldstændig tåbeligt at investere i en dyr seng, hvis man ikke også køber en hovedpude af en høj kvalitet. Køb din nye Dunlopillo pude via www.schwarz.dk, og mærk forskellen.

Schwarz Senge hjælper dig med at få den perfekte søvn. Uanset om du kigger efter puder, kontinentalsenge eller sengeben fra mærker som Dunlopillo, Getama og Schramm, så er der hjælp at hente via schwarz.dk. Hvis du tager forbi København Ø, er det muligt at få en rygtest helt gratis.