Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

GrusDirekte.dk forhandler et stort udvalg af stenmel og stabilgrus til mange forskellige formål

Der er hos GrusDirekte.dk altid gode muligheder for at handle de bedste varer indenfor brolægning, underlag og meget andet. Det brede sortiment byder bl.a. på forskelligt stenmel og stabilgrus, som fås til konkurrencedygtige priser.

GrusDirekte.dk

Se det store udvalg af stenmel på grusdirekte.dk

GrusDirekte.dk er udbyder af en række forskelligt stenmel, som fås til gode priser. Stenmelet findes i flere forskellige farver, så du kan finde noget, der passer til netop dit projekt. Stenmelet, man finder hos GrusDirekte.dk, er knuste sten, som er fra 0-4 millimeter. Stenmelet er fremstillet af knuste granitskærver, som også er ukrudtshæmmende, og er derfor perfekt til de fleste udendørsprojekter. Uanset hvilke farver man ønsker, kan man altid finde det hos GrusDirekte.dk. Man finder også flere typer på grusdirekte.dk, hvor der også tilbydes god og professionel hjælp til at finde de helt rigtige produkter til dig.

Læg et godt fundament i haven eller indkørslen med stabilgrus

I udvalget hos GrusDirekte.dk findes også stabilgrus, som er praktisk som underlag til fx gangstier, cykelstier og meget andet. Stabilgrus fås i størrelser fra 0-32 mm og kan leveres både løst og i bagbags, der findes i størrelser fra 250 kg og op. Stabilgrus fra GrusDirekte.dk stammer fra diverse grusgrave i Danmark og kan bruges til underlag i forbindelse med anlægning af fx veje, indkørsler og andre steder med trafik. Stabilgrus lægges oftest med 12-15 cm tykkelse på en gangsti eller lignende, men der skal bruges op til 30 cm ved indkørsler, da de bliver udsat for mere vægt. Ligeledes er det vigtigt, at stabilgruset bliver vibreret på plads ved pålægning, så det sætter sig rigtigt og virker efter hensigten. Er du i tvivl om, hvordan du bruger stabilgrus korrekt, så tag kontakt og læs mere på www.grusdirekte.dk.

Besøg GrusDirekte.dk i dag, hvor du finder hurtig levering i hele DK inkl. Bornholm. Derudover bliver du altid tilbudt et bredt udvalg til alle dine projekter.