Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Her kan du bl.a. købe naturskifer til badeværelse og flotte skiferplader i høj kvalitet

Inpro A/S sælger alt i sten, fliser og klinker. Her kan du bl.a. finde store til bordplader samt naturskifer til badeværelset til gode priser.

Naturskifer til badeværelse

Inpro A/S sælger mange forskellige slags sten, fliser og klinker og de har stort know how efter mange år i brancen, og hvis du har nogle særlige spørgsmål eller udfordrende behov, så er det helt sikkert dem, du skal spørge. De er i tæt samarbejde med deres stenhuggere i Vejle og kan løse nærmest alle specialopgaver. De har et bredt udvalg af natursten til både indendørs- og udendørs brug. Der er bl.a. et flot udvalg af naturskifer til badeværelset i bedste kvalitet. Skiferfliser er nærmest uopslidelige og de smukke natursten tager ikke skade eller falmer, men ser super flotte ud selv efter mange år. Hvis du tænker på naturskifer til badeværelset, så tag et kig i butikken på inpro.dk eller besøg deres enorme showroom i Billund, hvor du helt sikkert vil kunne finde inspiration og finde det, du drømmer om. Der er mange forskellige slags sten at vælge imellem med forskellige slags behandling, og et flot udvalg af naturskifer til badeværelse.

Skiferplader af den bedste kvalitet

Inpro A/S sælger også større skiferplader til gode priser, hvor du kan finde flotte sten som bordplader til dit køkkenbord. Det er et super godt materialer at bruge til køkkenbordet idet det har en støjdæmpende effekt. Det er stenens lagdeling som gør, at den dæmper støjen fra de gryder du sætter på den eller opvaskemaskinen, der kører. Der er mange forskellige super flotte plader i butikken, og de er alle unikke, og du kan lave en aftale med stenhuggeren i Vejle for at bestemme behandlingen og overflader. Find lige den sten, du skal bruge i butikken og vælg imellem mange flotte designs. Det ser fantastisk ud med en stor skiferplade på køkkenbordet; det er virkelig et smukt design. Og sådan en er fantastisk nem at vedligeholde, for den skal bare tørres af med en våd klud, og så holder den sig smuk. Se udvalget af skiferplader på hjemmesiden.