Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos BBN Nordic kan du bl.a. købe folie til renovering og solfilm i forskellige varianter

Hos BBN Nordic kan du finde alt i folie og film til vinduer og bygninger. Læs om solfilm samt og folie til renovering her.

Super smart solfilm

Hos BBN Nordic kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags folie til gode priser, og der er mange forskellige smarte slags film og folie at vælge imellem. Bl.a. kan du finde solfilm, som kan spærre for solens stærkeste stråler, som står lige vandret ind ad vinduerne om eftermiddagen og om morgenen. Dette er smart på en arbejdsplads, som har store vinduer og som oplever gener af solens stråler, som kan være enormt stærke og ødelægge arbejdsmoralen. Der er mange fordele ved solfilm, bl.a. at det blokerer for solens stråler, men ikke for udsynet. Det blokerer også fra at folk kigger ind i bygningen, hvilket kan være rart, hvis man har vinduer i gadeplan. Der er forskellige slags solfilm, og du kan også få en model, som man ikke kan se på bygningen overhovedet. Der er mange forskellige muligheder, så klik ind på siden bbnnordic.dk, hvor du kan læse meget mere.

Billig folie til renovering

BBN Nordic sælger også folie til renovering og fornyelse, og det er super smart, hvis du har overflader, som er slidte og som trænger til et friskt pust, for det kan både være karme, paneler, vægge og borde, og med en frisk folie ovenpå, så er overfladen så god som ny. Folie til renovering er en super billig løsning, som gør det let for alle at få nye og flotte overflader i bygningen. Der er mange forskellige smarte løsninger, og du kan helt sikkert finde et flot design til den folie, som du skal bruge til dine overflader. Du kan bestille folie til renovering med print og med forskellige motiver på, du kan få firmaets logo på eller bestille massivt egetræsprint til dine borde. Det er smart med folie, for det er super holdbart og de fleste vil ikke engang opdage, at det bare er folie, og sådan er der jo mange penge at spare.