Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Den Gamle Brugs kan du bl.a. få et brændetårn med kvalitets brænde leveret til Sorø

Der findes ikke noget bedre, end når man samles omkring en varm og optændt brændeovn på en kold vinterdag. Men mange undlader at gøre dette, da de tror at det er besværligt at få leveret brænde. Dette er dog en skrøne, for klikker du ind forbi Den Gamle Brugs hjemmeside, dgb-braende.dk, vil du hurtigt indse, hvor nemt og let det er, at få leveret brænde hjem til dig. Så kig ind forbi.

Smart og praktisk brændetårn

Når du klikker ind forbi Den Gamle Brugs hjemmeside, vil du hurtigt se, hvor mange forskellige typer brænde, du nemt kan få sendt hjem til dig. Når du bestiller brænde hos dem, bliver det altid leveret som et praktisk brændetårn, der også gør det nemt for dig at pakke ud efterfølgende. Når du bestiller et sådant brændetårn, skal du blot angive hvorhenne du gerne vil have det leveret, og så kommer Den Gamle Brugs efterfølgende med dit bestilte brændetårn. Du kan desuden selv sammensætte dit brændetårn, efter hvilken træsort du ønsker, og i hvilken størrelse brændetårn du gerne vil have. På den måde opfylder dit brændetårn altså dit behov, så du hverken kommer til at bestille for meget eller for lidt. Skulle du have spørgsmål angående størrelse af et brændetårn, så tag endelig og kontakt Den Gamle Brugs, der altid står klar til at vejlede og svare på spørgsmål, så du får lige præcis det brændetårn, i den størrelse og med den træsort, som du ønsker.

Få brænde leveret til Sorø

Er du bosiddende på Sjælland og skal til at have fyldt brændeskuret godt op til den lange vinter, så er det nu du skal til at bestille brænde. Heldigvis er det ikke nogen sag, for du bor i f.eks. Sorø og skal have brænde leveret, koster det dig nemlig ikke noget, hvis du bestiller brænde hos Den Gamle Brugs. Når du skal have leveret brænde til Sorø, er det eneste du skal gøre, er at klikke ind forbi deres hjemmeside, udvælge hvilken type brænde du kunne tænke dig og så angive hvor du gerne vil have brændt leveret. Så kommer de nemlig til Sorø med dit brænde, som er klart til at blive pakket ud hjemme hos dig. Det kan vist ikke gøres meget nemmere at bestille brænde til Sorø, end ved at gøre det igennem Den Gamle Brugs. Når du bestiller brænde til Sorø, er du på samme tid også sikker på, at brændet er produceret i Danmark og kommer fra danske skove. Det bliver dermed ikke mere lokalt, når man skal have brænde i Sorø. Så tag og bestil dit brænde allerede nu.