Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Langkilde & Søn finder du Dannebrog og juleservietter

Vil du have servietter og flag i god kvalitet, så vil Langkilde & Søn være stedet at besøge. De er Kgl. Hofleverandør, og tilbyder desuden gratis fragt over 699 kr. Mangler du Dannebrog til din egen flagstang, eller til en anden, så bør du besøge dem. Du kan samtidigt også finde flotte juleservietter til julebordet.

Langkilde & Søn

Fejr alt med Dannebrog i specialfremstillet dug

I Danmark bruger vi vores flag meget mere end andre steder. Det er en visuel fejring af alt, så folk omkring os kan se, at der er noget vigtigt i vores liv. Derfor er Dannebrog også et must i alle hjem. Langkilde & Søn har Dannebrog i god kvalitet, fra en specialfremstillet dug med ekstra forstærkninger. Desuden vil du også få en flot broderet lærredspose, som du kan opbevare flaget i, når det ikke er i brug. Dannebrog er et flag, der bruges i private hjem, såvel som på virksomheder. Langkilde & Søn sælger til private såvel som erhverv, og du kan derfor være sikker på at du får Dannebrog i den bedste kvalitet.

Få flotte juleservietter i stof til alle julesammenkomster

Til jul er det lækkert med fine servietter, der giver en god stemning og tilføjelse til julebordet. Langkilde & Søn har juleservietter med trommer, julehjerter osv. Det er flotte og hyggelige motiver, der ikke er for meget, men helt perfekt. Deres juleservietter er i typisk nordisk design, der passer perfekt på de danske juleborde. Da de er i stof, kan du bruge dem igen og igen. Det er den billigste langtidsløsning, og du vil altid have de søde og flotte motiver på julebordet. Deres juleservietter kan vaskes ved 60 grader. Det er et slidstærkt materiale, der stort set ikke krøller. Leder du efter juleservietter til dit julebord, bør du besøge Langkilde & Søn, så du kan få de helt rigtige.

Langkilde & Søn har god forståelse for flag, servietter og duge. Derfor er det også stedet at finde Dannebrog samt juleservietter.