Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Noeola forhandles bl.a. store kelimtæpper og lækre kelim puder i høj kvalitet

Elsker du finde flot indretning til hjemmet, for at skabe den bedste stemning? Hos Noeola forhandler de et bredt udvalg af alt fra store kelimtæpper til kelim puder, der med sikkerhed kan gøre noget godt for den gode stemning i et hvert hjem. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.noeola.dk, for at finde hele udvalget.

Store kelimtæpper med forskellige mønstre

Hvis man leder efter noget til hjemmet, der kan give et unikt pust til indretningen, kan det være en god ide, at klikke sig ind forbi Noeola. Herinde byder de nemlig på et godt og lækkert udvalg af unikke produkter, der kan sætte et præg på dit hjem. Blandt udvalget kan du for eksempel finde et godt udvalg af store kelimtæpper. Disse er udvalgt og importeret fra Tyrkiet, hvor de har godt styr på det med at lave smukke tæpper, hvilket du med stor sandsynlighed vil være enig i, når du besøger hjemmesiden. Her varieres udvalget både med forskellige mønstre, farver og størrelser. Dette giver dig dermed god mulighed for at finde frem til et kelimtæppe, der kan passe perfekt ind i dit hjem. Find store kelimtæpper på www.noeola.dk.

Kelim puder af lækre materialer

Når du besøger Noeola, kan du bide dig sikker i, at de har et smukt udvalg af både tæpper og puder, der kan pynte ethvert hjem. Tager du for eksempel på deres katalog med kelim puder, vil du finde frem til et bredt udvalg af puder i forskellige størrelser, som både kan benyttes til sofaen, som gulvpude og andet. Disse er alle 100% håndlavede, hvor ikke to er ens. Kelim puderne bliver syet i Tyrkiet, hvor de pæne dele af tæpper, der skal kasseres bliver syet om til smukke puder. Finder du en eller flere kelim puder hjemmesiden, kan du være sikker på, at det kan holde dig i mange år. Se mere på www.noeola.dk.