Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Indbygningsspot og sengelamper - Stort udvalg

Lite-House sælger mange forskellige gode lamper fra både udenlandske og danske designere og mærker. Læs mere om sengelamper og om indbygningsspot her.

Lite-House

Sengelamper - Perfekt til læsning i din seng

I butikken hos Lite-House kan du finde enormt mange forskellige flotte lamper til gode priser. De har både gulvlamper, bordlamper, natlamper, loftslamper, pendler, udendørs lamper, indbyggede lamper, spejlbelysning, facadebelysning, parkbelysning, men også alt i fakler, nedgravede lamper, indbyggede spots, LED strips, industrielle lamper, køkkenbelysning og meget mere. Du vil helt sikkert elske det flotte udvalg af mange forskellige gode lamper, som sælges i butikken. Skal du bruge en god sengelampe, så du kan læse i sengen med en god, behagelig og justerbar belysning, alt efter hvordan du sidder eller ligger med din bog. En god sengelampe er god og vigtig at have i soveværelset. Mange læser i deres bog inden de går i seng, og dertil skal der være god belysning, som ikke er for hårdt for øjnene ud på aftenen. Der er mange sengelamper i butikken bl.a. fra mærker som Astra, Nordlux, Lupia, Ball Wall, Sleeper og mange flere. Læs mere på www.lite-house.dk.

Køb et indbygningsspot til køkken, bad osv. hos denne belysningsspecialist!

Lite-House sælger også indbygningsspot i mange forskellige design. Hvis du skal have oplyst et rum, men ikke nødvendigvis interesserer dig for at have en lampe hængende fra loftet, så er spots en god ide. De kan oplyse meget mere komplekse rum, og give dig godt arbejdslys hen over køkkenbordet, komfuret eller håndvasken og mere dæmpet lys over spisebordet eller stuen. Det handler om koncentrationen af indbygningsspots, og hvis du inddeler dit hjem i zoner, hvor arbejdszoner er der hvor du har bordplader, komfur etc. så er en god afstand imellem spotsne 60-80 cm, hvorimod en afstand på 250 cm er mere normal i de andre zoner. De forskelligt oplyste zoner giver mere levende lys og på den måde levende rum. Læs mere om de flotte indbygningsspots på hjemmesiden, hvor du kan finde lige det, du skal bruge og også spørge om gode råd og vejledning til, hvordan du skal vælge lamper og belysning.