Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Jysk Biobrændsel forsyner dig med 6 mm træpiller fra bl.a. brandet HP træpiller

Hos Jysk Biobrændsel har de 6 mm træpiller og HP træpiller. Det er til dit held, for disse træpiller er både i særdeles høj kvalitet og står til lave priser. Mangler du miljøvenlig brændsel til træpilleovnen eller pillefyret, så er www.jyskbiobrandsel.dk klart hjemmesiden, du er nødt til at besøge. Deres træpiller har forskellige certificeringer, der fungerer som kvalitetsstempel og sikrer dig, at du rent faktisk får noget miljøvenlig brændsel. Det kan du læse mere om herunder.

Jysk Biobrændsel

6 mm træpiller fra Jysk Biobrændsel er af kvalitetstræ 

Hos Jysk Biobrændsel kan du få 6 mm træpiller i sæk, og det bør du i den grad overveje, hvis du mangler træpiller til dit varmeapparat. I forvejen er der gode grunde til at anskaffe sig miljøvenligt brændsel, eksempelvis CO2-reduktionen og den høje effektivitet. Biobrændsel udgør allerede over halvdelen af den vedvarende energi til opvarmning i Europa. Men på www.jyskbiobrandsel.dk finder du det ovenikøbet til både lave priser og i høj kvalitet. Træpiller på 6 mm er en vigtig del af deres sortiment, og du kan være sikker på, at de har en høj brændværdi. Står du som privatperson og skal bruge træpiller på 6 mm til opvarmning i hjemmet? Eller skal du bruge træpiller i en erhvervsmæssig sammenhæng? Der er ikke det behov for 6 mm træpiller, der ikke kan dækkes hos Jysk Biobrændsel. Specielt for erhvervsdrivende, der skal købe mange enheder, er deres flerstykspriser på 6 mm træpiller meget fordelagtige. Derudover sørger Jysk Biobrændsel altid for at forhandle de skarpeste brands inden for træpille industrien.

Ekman er kendt for deres forrygende HP træpiller 

Et af disse brands er Ekman. Køber du Ekman HP træpiller, vil du ikke fortryde det. Disse træpiller er miljøvenligt brændsel, og det er du sikret ved deres ENplus-certificering. ENplus fungerer som en tredjeparts certificeringsordning, og de arbejder uafhængigt af de træpille-virksomheder, hvis produkter de bedømmer. Deres kriterie for at udstede en certificering er høj kvalitet og kun høj kvalitet i træpillerne. På den måde er man sikret objektivitet, når man støder på HP træpiller, der er ENplus-certificerede. HP træpiller består af fyr og gran, som er trykket sammen. Processen aktiverer træets naturlige bindeled, hvorfor man i HP træpiller får stabile træpiller med stor brændværdi. Ikke nok med dette, hos Jysk Biobrændsel får man også fri fragt i hele landet og levering på to til fem hverdage. Der er penge at spare og kvalitet at hente, hvis man beslutter sig for at handle HP træpiller på www.jyskbiobrandsel.dk, så det kan kun anbefales at tage fat i dem.