Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Køb islandsk garn og multifarvet garn hos KreativGarn.dk

På www.kreativgarn.dk finder du det lækreste udvalg af bæredygtigt garn i alverdens farvekombinationer og fibersammensætninger. Lav en vamset islandsk sweater med islandsk garn fra webshoppen, eller sæt lidt mere kulør på tilværelsen med multifarvet garn i smukke farver.

KreativGarn.dk

Multifarvet garn i unikke farvekombinationer

Multifarvet garn giver dit hjemmestrik spændende nuancer, uden du behøver at skifte garn undervejs og hæfte ender. Den farveskiftende effekt, som multifarvet garn har, opnås ofte gennem håndfarvning af garnet, eller ved at farve garnet inden spinding. Dermed følger farven de enkelte fibre. Denne metode benyttes blandt andet af garnproducenten Noro. Skab dit helt eget unikke udtryk med multifarvet garn, eventuelt i kombination med ensfarvet garn. Fordelen ved hjemmestrik er også, at du får muligheden for at skræddersy dit strik, efter dine ønsker og behov. Med det uendelige udvalg af forskellige farvekombinationer, er det kun fantasien, der sætter grænser, når du strikker med multifarvet garn. Når du går i gang med at strikke med multifarvet garn, der er håndfarvet, så vær sikker på, at du har nok garn til hele dit projekt. Det kan nemlig være svært at finde håndfarvet garn, der matcher, hvis du løber tør undervejs. Hos KreativGarn.dk finder du multifarvet garn fra Cowgirlsblues, Järbo, Kremke Soul Wool iblandt mange andre. Bestil i dag, og modtag dit multifarvede garn inden for 1-2 hverdage.

Bring islandsk garn ind i din garderobe

Islandske sweatre er i høj kurs i hele norden og er ikke faldet det mindste i popularitet siden 60’erne, hvorfor islandsk garn i høj grad er eftertragtet. Istex er en af de førende leverandører af islandsk uldgarn. Deres farveskala gør det islandske garn perfekt til moderne strik, for slet ikke at nævne traditionelle islandske mønstre, alt sammen i høj kvalitet. Klik dig igennem udvalget af islandsk garn fra Istex Alafoss Lopi, som er fremstillet af 100% islandsk uld fra islandske får. Islandsk garn er varmt og let på én og samme tid. Derudover er garnet nemt at arbejde med og har praktiske egenskaber i form af at være vandafvisende, luftigt og varmeisolerende. Istex Alafoss Lopi islandsk garn er velegnet til strikning, hækling og filtning og fås i mange forskellige farver, så du kan skabe dit eget unikke hjemmestrik. Du finder også lækkert islandsk garn fra Istex Lett Lópi, som ligeledes er fremstillet af 100% islandsk uld, men som kun er halvt så tykt som Istex Alafoss Lopi. Dermed får du strik i islandsk garn, som er varme, men som du samtidig kan ånde i. Begge serier er miljøvenlige og bæredygtige.