Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Langkilde og søn sikrer festlige flagranker og en lille flagstang til festen

Langkilde & Søn sælger flag i både store og små størrelser til alle formål. Læs bl.a. om en lille flagstang samt om flagranker her.

Langkilde & Søn

Skab fest og glæde med en lille flagstang fra www.langkilde-flagfabrik.dk

Hos Langkilde & Søn kan du finde alt i flag. De er faktisk eksperter på området og så meget, at de også er Kongelig hofleverandør. Virksomheden har eksisteret siden Oluf Langkilde faldt ned fra en flagstang og blev skadet, så han ikke længere kunne udføre sit erhverv som sømand. Han blev siden sat til at give Flådens flag en kærlig hånd, og dette førte til, at han udviklede en fabrik, som siden 1938 har været Danmarks førende leverandør af flag. Der har bogstaveligt talt alt i flag til både erhverv, private og til hoffet. Du kan bl.a. finde en lille flagstang i butikken med både svenske og norske flag – og selvfølgelig også Dannebrog. Den lille flagstang måler 180 cm og er perfekt til børnefødselsdagen. Man kan fx stille den uden for husets dør, så klassens forældre kan se, hvor de skal sætte deres børn af til børnefødselsdag. Læs mere om den lille flagstang og de forskellige flag på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Stort udvalg af flagranker, flagstænger og reklameflag

Langkilde & Søn har et kæmpe udvalg af flag til både private samt reklameflag. Du kan købe Dannebrog i stort set alle størrelser på siden, samt flagstænger – både store og små. Du kan også finde flagranker i butikken, bl.a. en super smuk og elegant flagranke med hvide stofflag, hvorpå der står T-I-L-L-Y-K-K-E. Denne smukke ranke er syet i deres originale flagdug, og bogstaverne er broderet med rød tråd. Ranken leveres i en elegant stofpose og kan bruges hvert år til både fødselsdage samt større fejringer som fx konfirmationer, studentergilder osv. Klik ind på langkilde-flagfabrik.dk og se den smukke flagranke, hvor du kan finde mange flere elegante flag fra serien Nordic Way of Celebration, som indeholder forskellige elegante produkter til bl.a. fødselsdage. Det behøver ikke være Dannebrog det hele, der findes nemlig mange forskellige flag. Se mere på hjemmesiden, hvor du kan se udvalget af flagranker.