Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Madrasser, kontinentalsenge m.m. fra Schramm, Getama og Carpe Diem

Schwarz Senge sælger madrasser, sengeborde m.m. fra Getama. Kig også på kontinentalsenge fra andre brands på www.schwarz.dk.

Schwarz Senge

Getama sengeben, meder og madrasser

Selv ved etablering i 1899, var Getama lig med topkvalitet og dansk håndværk. De udviklede dengang en forbedret madras i en periode, hvor mange danskere stadig sov på halm. Den fjedrede madras var baseret på tørret tang. Det er der, Getama navnet har rod i. Det er en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik. Du er sikret en god madras eller seng fra Getama, grundet deres over 100 år i branchen. Man får 15 års garanti på fjederbrud og fjedersætninger. Denne lange garanti indikerer kraftigt noget om den holdbare kvalitet, som du er sikret fra dette brand. Hvis du ønsker det bedste fra Danmark til soveværelset, er Getama et solidt valg - sengeborde, ben m.m. Schwarz Senge er leveringsdygtige online og i butikken i København Ø, hvor du også kan få taget en rygtest.

Kontinentalsenge fra Schwarz Senge i København Ø

Køb kontinentalsenge fra en række producenter, der har udmærket sig i denne kategori. Schwarz Senge tilbyder Schramm, Jensen og Carpe Diem kontinentalsenge til stærke priser. Den skal ses som en investering i dit liv og dit velvære. Når man sover godt, virker livet meget mere overkommeligt. En god nats søvn gør forskellen på, om man bliver fristet af et stykke chokolade eller ej, og om man går fra arbejdet med et smil på læben eller en sur mine. Gode kontinentalsenge kan derfor ikke gøres op i kroner og ører. De er opbygget af tre lag (box-, spring-, og topmadras). En god model byder på topkvalitet gennem alle lagene, så du får en fuldendt komfort. Se udvalget via schwarz.dk, og kom et skridt nærmere på den dybe søvn og et veludhvilet sind.

Kigger du efter madrasser fra Getama, eller er det på tide at købe en ægte kontinentalseng? Schwarz Senge leverer til hele landet og tilbyder god service i butikken i København Ø.