Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Moderno.dk: Her finder du både en ny kontinentalseng og en flot 3 personers sofa til dit hjem

Moderno.dk sælger smukke møbler håndlavet i EU til gode priser. Læs med her, hvis du er på jagt efter en kontinentalseng eller en 3 personers sofa.

Moderno.dk

Sov godt hver nat i en kontinentalseng i smukt design

Moderno.dk har et stort udvalg af smukke senge, som er håndlavet i EU og lever op til alle miljøkrav fastsat af EU. De har bl.a. mange kontinentalsenge i butikken, som ofte er designet med høj sengegavl, og når du køber en seng hos dem, følger både madras, topmadras og sengegavl med i købet. De har også et stort outlet, hvor du ofte kan få rigtig gode besparelser på udvalgte modeller. Når det kommer til senge, så er det en god ide at investere i en god model, som yder den komfort, som netop din krop har brug for. Alt for mange mennesker sover i dårlige senge, og det påvirker både kroppen og sindet i hverdagen. Skal du bruge en god model, så tjek udvalget ud på www.moderno.dk, hvor du kan finde mange smukke senge, som yder høj komfort, og som lever længe. En kontinentalseng er det klassiske valg af dobbeltseng.

Den rigtige 3 personsers sofa er fra moderno.dk

Hos Moderno.dk kan du også finde et flot udvalg af sofaer i mange forskellige design. Der vil helt sikkert være noget for dig i butikken, uanset om du er til den minimalistiske stil eller til den mere barokke og pompøse stil. Deres sofaer har ofte smarte funktioner, som fx opbevaringsrum eller sovesofa-funktion, og du kan være sikker på, at kunne finde en model i butikken, som passer til din stil. Hvis du fx skal bruge en 3 personers sofa, så tjek hjemmesiden ud eller tag forbi Ikast, hvor du kan besøge deres store showroom, hvor du selv kan prøve sofaerne på egen krop. En 3 personers sofa er en stor sofa, som sagtens kan rumme hele familien, mens børnene er små, og der skal ses fredagsfilm. Du vil helt sikkert kunne finde en smuk 3 personers sofa i sortimentet, som matcher jeres fjernsynsstue eller dagligstue. Se fx den smukke mørkegrønne Terso model, eller den mere minimalistiske Viva, som også er en sovesofa.