Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Nyd sommervarmen på en havebænk eller solseng fra Havehobby.dk

Når det kommer til udsmykning af og møbler til haven, så er Havehobby.dk din ven i nøden. Går du for eksempel og drømmer om en havebænk eller en solseng? Find det i det brede sortiment på deres webshop.

Havehobby.dk

Tag et hvil i din have på en smuk havebænk fra havehobby.dk

Hvis du har et godt sted i haven, hvor du gerne vil sidde og nyde blomsterne eller have mulighed for et hvil på din aftentur, så er en havebænk i træ eller andre materialer et rigtig godt bud på en løsning. På havehobby.dk kan du finde flere forskellige bænke i forskellige udformninger, uanset om du er på udkig efter en hængesofa, et samlet sæt med tilhørende bord, en siddeplads med hynder eller en helt klassisk havebænk. Her kan du vælge mellem havebænke i flere forskellige træsorter og farver, og der er derfor en god sandsynlighed for, at du vil finde noget, der falder i din smag, og som passer ind i netop din have. Alt i alt er du hos Havehobby.dk sikret god, dansk service med hurtig levering og fragt til pakkeshop fra kun 49 kr. Derudover er hjemmesiden e-mærket, hvilket betyder, at webshoppen løbende bliver kontrolleret, så man som kunde er sikret en sikrere handel på nettet. Klik dig ind på hjemmesiden allerede i dag og find den bænk, som du drømmer om, skal stå i din have.

Med en solseng, solvogn eller liggestol kan du nyde mange timer i solen

Der er ikke noget så dejligt som at kunne ligge på en solseng på terrassen i det dejligste sommervejr. Hos Havehobby.dk finder du et bredt udvalg af liggestole og solvogne, der blandt andet byder på typer med hjul, så de er lette at flytte rundt på og vende alt efter, hvor solen står på himlen. Du kan oven i købet finde en række lounge sol-øer, der giver mulighed for at hele familien eller alle vennerne kan slappe af på puderne i fællesskab. Alle deres solsenge er af høj kvalitet, nemme at vedligeholde og egner sig til det danske klima, der som bekendt både kan byde på sol, regn og blæst. Du kan desuden finde et cover i sortimentet, så du bedre kan beskytte dine havemøbler. Du kan finde en solseng i forskellige farver og former, så der er en god chance for at finde en, der falder i netop din smag. Så det er bare med at hoppe ind på hjemmesiden og finde din egen personlige favorit.