Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Online forhandler af minimalistiske bordlamper og elegante designerure til virksomheder

Present-time.dk sælger bl.a. bordlamper og designerure til virksomheder, som ønsker at forhandle produkter fra Present Time. Salget varetages af den danske virksomhed Columbine, som har eksisteret siden 2002. Hvis du interesserer dig for boliginteriør eller ønsker at blive forhandler af produkterne, skal du endelig læse med her.

Minimalistiske bordlamper 

Bordlamper er ikke bare bordlamper. Det forstår man straks, når man har brugt bare to sekunder inde på present-time.dk. Hjemmesiden er nemlig spækket med smukke, elegante og minimalistiske bordlamper i et væld af forskellige designs, som alle har det tilfælles, at de er æstetiske vidundere, som passer ind i de fleste danske hjem – uanset hvilken stil der måtte være tale om. Måske er det netop dét, der gør, at Present Time er blevet så væsentlig en sværvægter på boliginteriørmarkedet, som de er. Den hollandske virksomhed har sine bordlamper og produkter spredt over hele verden, og de ses typisk i nogle af de mest hippe boligbutikker. Columbine, der som nævnt varetager salg i Danmark, startede faktisk med en drøm om at introducere smukke lys fra Egypten og Israel til det skandinaviske marked. Men de har – ligesom Present Time – altså været i en rivende udvikling.

Designerure til virksomheder

På present-time.dk sælger de ofte designerure til virksomheder, som er forhandlere af deres skønne produkter. Det store sortiment af designerure tæller alt fra vækkeure til vægure i alverdens størrelser og farver. Fællesnævneren for disse designerure til virksomheder er, at kvaliteten og designet altid er i top. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om disse designerure til virksomheder, og hvordan du måske kan blive forhandler af dem, er du altid velkommen til at kontakte Columbine på mail eller på telefon. Du finder deres kontaktoplysninger på hjemmesiden, men hvis ikke du kan vente med at blive forhandler, kan du starte med at udfylde ansøgningsformularen, som du finder online. God fornøjelse!