Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

På udkig efter en god brændeovn? Invester i en Contura

Kvalitet gør en forskel, når man vælger brændeovne. En god brændeovn er en pålidelig varmekilde, som du kan have glæde af hele livet.

Kvalitet gør en forskel, når man vælger brændeovne. En god brændeovn er en pålidelig varmekilde, som du kan have glæde af hele livet. 

Derfor kan det betale sig at gå efter mærker som for eksempel Contura. Contura er en af de absolut bedste ovne, som du kan finde på markedet. Contura brændeovne er effektive, nemme at servicere og utrolig holdbare. 

Contura brændeovne med gode brændeegenskaber

Selvom en brændeovn virker som et rimelig simpelt møbel, der udsender en varmekilde, så er der forskel på deres effektivitet. En Contura brændeovn er designet til at brænde rent. At brænde rent betyder, at den ikke danner lige så meget sod og partikler, som nogle andre ovne gør. 

Et moderne look

Udover at være en effektiv varmekilde, så kommer Contura brændeovne også i flotte og stilrene design. Ovnen kan mere end bare at udsende varme, det er også et møbel, som kan bidrage til æstetikken derhjemme.

Contura brændeovne findes i forskellige designs, så den kan tilpasses din personlige stil. 

Contura brændeovne er kendt for deres cylinderformede moderne design, som optager minimal plads, men samtidig udsender god varme i hele stuen. 

En ovn for livet

En brændeovn er en forholdsvis dyr investering, især hvis du går efter kvalitet. Men det kan godt betale sig, at smide lidt ekstra penge efter en god ovn. En kvalitetsovn som Contura kan nemlig holde hele livet. En Contura brændeovn er sammensat af støbejern, hvilket er et slidstærkt og robust materiale, som også holder godt på varmen. 

Skulle din ovn gå hen og blive defekt, så har Contura også alle de nødvendige reservedele til ovnen. Du kan for eksempel købe ekstra plader, glaslåger, kævlefang og gitter til brændeovn fra Contura. 

Tilbehør til ovnen hos Netpejsen.dk

For at få den bedste oplevelse med din ovn, så må du ikke glemme tilbehøret. Køb tilbehør sammen med din Contura brændeovn, så du får mest muligt ud af den. 

Køb en stilfuld brændekurv, et sikkert underlag og et smart pejsesæt, så du kan holde gang i ovnen og rengøre den efter brug. 

For at undgå defekter er det vigtig, at du passer godt på din ovn. Sørg for at få den rengjort jævnligt, fjern trærester og hold ruden fri for sod. Hvis ovnen pludselig ikke kan tændes op eller blive ordentlig varm, så prøv at udskift med nye reservedele til Contura fra Netpejsen.dk og se, om det løser problemet.