Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

På udkig efter stenmel eller brudsten til dit næste anlægningsprojekt? Så besøg E. Krag Råstoffer A/S

Gør dine udendørs projekter til virkelighed ved hjælp af www.ekrag.com, som forhandler et af landets bredeste udvalg af råstoffer i form af sten og sand, grus og meget andet til diverse opgaver. Hvad end du er på udkig efter fine råstoffer, såsom havsand og stenmel, eller de grovere af slagsen, såsom granitskærver og brudsten, så finder du det i højeste kvalitet hos E. Krag Råstoffer A/S. Her er der altid mulighed for at finde skræddersyede løsninger, hvis du har specifikke krav og behov.

E. Krag Råstoffer A/S

Farverigt stenmel der sikrer dig en flot finish

Stenmel er et råstof, der er yderst anvendeligt og populært til flere former for udendørs anlægning. Med en finhed på blot 0-5 mm, er stenmel dit sikre valg til en flot og lækker finish på bl.a. gangstien, blomsterbedet, petanquebanen eller noget helt fjerde. Har du ønsker til farven på dit stenmel, kan E. Krag Råstoffer A/S også leve op til dette med deres flere forskellige varianter af stenmel, som du kan vælge imellem og læse yderligere information om på den professionelle side. Foruden at være et smukt råstof til pynt i haven, kan du også anvende stenmelet som underlag til fliser og andre belægningssten. Dermed er det et multifunktionelt produkt, som du kan bestille den mængde af, som netop du har brug for.

Skab et råt look i haven med brudsten fra ekrag.com

Ønsker du at skabe et unikt og rustikt udtryk i din have, er E. Krag Råstoffer A/S’ udvalg af brudsten lige noget for dig. Brudstenene forhandles i stor stil og flere forskellige varianter, alt efter hvilke der passer bedst ind i dine visioner. Vælg mellem brudsten i vægtklasser helt fra 5 kilo til et ton, alt efter hvilken funktion de skal have i dit haveprojekt. Ligegyldigt hvilken slags brudsten, du er på udkig efter, leverer E. Krag Råstoffer A/S dem sikkert til dig, så du selv kan anlægge dem, som du ønsker. Læs yderligere information om den enkelte slags brudsten, som det erfarne team ved en hel del om, på deres hjemmeside ekrag.com

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af råstoffer til din have og dine udendørs projekter, men bestil dem hos E. Krag Råstoffer A/S i dag og få dem leveret sikkert til din adresse.