Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Sålbænke og marmor bordplader i den bedste kvalitet

Inpro A/S leverer sålbænke og marmor bordplader til hele landet. Se det store udvalg af natursten og skifer på inpro.dk, som er en leverandør og direkte importør med et stort know how, og som kun fører et fliseudvalg af højeste kvalitet til den private handlende samt til erhverv.

Inpro A/S

Sålbænke - Salg af skiferplader online

Køb skifer til sålbænke hos Inpro A/S, som også leverer skiferplader til vindueskarme, trappetrin og murafdækninger. Skiferens egenskaber gør den perfekt som sålbænk, travertin, vindueskarm m.fl., og hos Inpro A/S finder du et væld af løsninger i naturlige skiferplader, der egner sig til enhver boligstil. Køb flotte naturstens fliser, og vælg selv, om du ønsker omgående levering i hele DK, eller du ønsker opbevaring på lager, indtil du er klar til at tage dem i brug. Inpro A/S sørger for, at du kommer til at have skifer til sålbænke, travertin, vindueskarm m.m. klar, når du har brug for pladerne. Læs mere om skiferplader, og køb naturstens skifer til sålbænk, vindueskarm etc. allerede i dag på www.inpro.dk, som har over 20 års erfaringer.

Find den perfekte marmor bordplade på inpro.dk

En ægte marmor bordplade er i en klasse for sig selv. Den er for mange det ultimative valg, og Inpro A/S leverer forskellige marmortyper, som er formet og farvet efter bjergets egenskaber. Køb de flotteste marmor bordplader på inpro.dk, og få kvalitet uden lige. Når man handler hos denne leverandør, er man sikret høj service og god rådgivning både som privat handlende eller som firma - store såvel som små ordrer. Der findes marmor bordplader til ethvert behov, og du kan tage et kig på marmorløsningerne i showroomet, der har adresse i Billund.

Er du på udkig efter en flot marmor bordplade, eller er du interesseret i en køkkenplade i skifer? Inpro A/S leverer også skifer sålbænke, travertiner, vindueskarme, murafdækninger m.m. via inpro.dk, der tilbyder omgående levering til din adresse.