Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Schwarz Senge - Bestil en boxseng og kontinentalseng

I udvalget hos Schwarz Senge finder du boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge. Virksomheden er både et fysisk sengehus på Østerbro samt en webshop på schwarz.dk. De udmærker sig bl.a. ved at tilbyde nogle af de bedste brands samt en gratis rygtest, der kan foretages i butikken. Personalet står klar til at vejlede dig, så du kan opnå en bedre søvn.

Schwarz Senge

Find den rette boxseng via www.schwarz.dk

Hælder du mest til en boxseng? Schwarz Senge tilbyder stilfulde boxsenge med boxmadrasser fra Carpe Diem, Jensen Beds, Getama og Dunlopillo. Det eksklusive udvalg indeholder noget for enhver smag. Tag kontakt til Schwarz Senge, og få hjælp til at vælge den rette boxseng. Vejledningen kan tage udgangspunkt i den gratis rygtest, som du kan få lavet i forretningen i København Ø. Med en boxseng er det boxmadrassen, som løfter oplevelsen. Man kan ikke sammenligne oplevelsen på en discount boxmadras med den, man får ved at ligge på en boxseng fra Getama, Dunlopillo, Jensen Beds og Carpe Diem. Det er en magisk oplevelse, der er med til at underbygge en god nats søvn. Man skal aldrig gå ned på søvnen og sengekvaliteten, forlyder den generelle tale. Og det er der sandhed i. Læs mere om de enkelte boxsenge og boxmadrasser på schwarz.dk.

Kontinentalseng til din krop - Mere info online

Kontinentalsengen associeres især med en hotelseng på et førsteklasses hotel. Det er også en populær privatseng, som mange danskere har som nr. 1 på ønskelisten. Man får en sublim oplevelse med en kontinentalseng fra et kvalitetsmærke. Hos Schwarz Senge føres kun kontinentalsenge fra brancheførende brands som Carpe Diem, Dunlopillo og Jensen. Disse mærker har skabt flere modeller, som du kan kigge nærmere på via www.schwarz.dk. Investér i en kontinentalseng, og oplev en verden til forskel i din sovekomfort.

Schwarz Senge forhandler et bredt udvalg af kvalitetssenge som f.eks. kontinentalsenge, boxsenge og elevationssenge. Få inspiration og info på schwarz.dk. Derinde kan du også bestille en 100 % gratis rygtest.