Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Schwarz Senge forhandler alt lige fra klassiske lamelbunde til innovative Röwa senge

Kvalitet, tradition og viden går hånd i hånd hos Schwarz Senge, der er en af landets største og mest anerkendte sengespecialister. For siden den københavnske butik for første gang slog dørene op i 1950, har de hjulpet et utal af danskere med at få en god nattesøvn. Læs med her og lær om lamelbund og produkter fra Röwa.

Röwa senge og sengesystemer

Vores naboer mod syd, tyskerne, er berømte og berygtede for mange ting. Men det er især den tyske kvalitet, der i evigheder har henrykket hele verden. De tyske sengespecialister i Röwa er et godt bevis på, at der er noget om snakken. For Röwa er kendt for deres innovative senge og sengesystemer, hvor der aldrig gås på kompromis med den høje kvalitet. Den populære sydtyske virksomhed har produktion inden for deres lands grænser, og netop dette valg er én af mange væsentlige årsager til deres succes og den vedvarende kvalitet i deres produkter. Når du vælger en seng, madras, hovedpude osv. fra Röwa, går du med andre ord aldrig galt i byen. Så hvorfor ikke købe dine nye sengerelaterede produkter fra Röwa hos Schwarz Senge allerede i dag? Det kan i hvert fald varmt anbefales.

Klassisk lamelbund

Der findes mange forskellige slags sengebunde. Således findes der fx elevationsbunde og planbunde, ligesom du også kan vælge at købe den klassiske lamelbund. Men når det drejer sig om en lamelbund, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Det er dog her, at Schwarz Senge kommer ind i billedet. For det venlige, dygtige og passionerede personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lamelbund. Schwarz Senge, hvis veldesignede hjemmeside er www.schwarz.dk, tilbyder i øvrigt også en gratis rygtest til alle deres kunder. På den måde kan I sammen finde frem til, hvad der er de bedste sengeforhold for dig - lamelbund eller ej.