Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Skærebræt i træ? Heldal Design leverer nordisk brugskunst af god kvalitet

Heldal Design er et godt sted at gå hen, hvis du gerne vil have nordisk brugskunst af god kvalitet. Her får du både køkkeninteriør og boliginteriør i smukt, FSC-godkendt træ, der uden tvivl vil pynte i dit hjem. Læs blandt andet om deres skærebræt i træ her i artiklen.

Heldal Design

Trævase, olielampe og skærebræt i træ – Pynt dit hjem med naturlig skønhed

På www.heldaldesign.dk får du i sandhed både skønhed og kvalitet for pengene. Deres produkter er kendetegnet ved deres naturlige design, både når det gælder deres trævaser, olielamper og deres skærebrætter i træ. Et skærebræt i træ fra dem er et godt valg, hvis du gerne vil have et utroligt smukt skærebræt, der samtidigt er funktionelt. Som resten af deres produkter, er deres skærebrædder kendetegnet ved det kantede design, men deres store skærebræt i træ har en ekstra fin detalje. Her skråner selve skærefladen mod den ene side, så saft fra kød og grøntsager samler sig på brættet i stedet for at løbe ud på bordet. På den måde er det lettere for eksempel at bruge kødsaften til at lave en rigtig god sovs. Alt i alt er det den slags detaljer, der er med til at vise, at designet er gennemtænkt, hvilket også understreger kvaliteten af deres produkter. Tøv ikke med at se nærmere på produkterne på deres hjemmeside, hvor du også kan vælge, om det skal være et lyst eller et mørkt skærebræt i træ, der skal pryde i netop dit køkken.

På www.heldaldesign.dk får du nordisk brugskunst og kvalitetsdesign for alle pengene

Den nordiske stil er gennem de senere år blevet meget populær, og det gælder også for nordisk brugskunst, der er kendetegnet ved klare og enkle linjer samt en god kvalitet. Heldal Design er et godt eksempel på nordisk brugskunst, der holder den enkle linje. Alle deres produkter er som nævnt kendetegnet ved et kantet design, og de fås enten i lys eller mørk eg. Det giver produkterne et simpelt udtryk, der på én gang passer ind i de fleste hjem, samtidigt med at de skiller sig ud med sin unikke skønhed. Træets smukke årer er med til at understrege, at der er kræset for produktet. Det gælder også for valget af materiale, idet alle deres produkter er fremstillet af FSC-godkendt træ. Dermed er du sikret nordisk brugskunst fremstillet af træ fra en bæredygtig skovdrift, hvor det sikres, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Dermed får du på heldaldesign.dk både smukke og bæredygtige produkter.