Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Snemaskiner til gode priser - saltspredere og sneslynger

Vinteren er lige om hjørnet, men har du styr på snerydningen? Bahn-Larsen forhandler snemaskiner af højeste kvalitet inkl. sneslynger og saltspredere. Se udvalget på bahn-larsen.dk.

Bahn-Larsen

Find den rette saltspreder efter dine behov

Hos Bahn-Larsen kan du finde en saltspreder til ethvert behov og til den helt rigtige pris. Der forhandles saltspredere af en god kvalitet fra Earthway, Rondini, Stiga m.fl. online. Hvis du er interesseret i at købe snemaskiner, finder du et bredt udvalg hos Bahn-Larsen, der gør det nemmere for dig at holde vejene og stierne frie for sne i de kolde, danske vintermåneder. På www.bahn-larsen.dk finder du bl.a. saltspredere til at spænde bag på havetraktoren, men også til at skubbe. Valg af saltspreder afhænger også af, hvor bredt der må spredes. Hvis man skal passe på bed og lignende, er det nødvendigt at købe en model med smallere spredning af salt. Du skal naturligvis også overveje, hvor stor en saltbeholder, der er nødvendig, og dette afhænger af, hvor stort et areal du skal holde snefrit. Har du spørgsmål til køb af saltspreder, skal du ikke tøve med at kontakte manden bag Bahn-Larsen, som kan sit kram. Han står klar til at vejlede dig med henblik på køb af spreder, så du kan salte indkørslen, fortovet eller andre typer arealer, når vinteren byder på sne.

Bahn-Larsen - Køb en sneslynger online

Køb din sneslynge hos Bahn-Larsen, og vælg imellem en række anerkendte fabrikanter af havemaskiner. Du kan vælge imellem 1-trins og 2-trins sneslyngere. 2-trins modellerne fungerer ved at skrabe sneen sammen med valsen, hvorefter maskinen puster sneen væk med blæserhjul. Det er vigtigt, at man vælger den rette sneslynge til ens behov, så det ikke bliver en større byrde end nødvendigt at fjerne sneen, når vinteren kaster hvide fnug ned over Danmark. Lad være med at vente til sidste øjeblik. Køb en sneslynge, inden det bliver for sent på bahn-larsen.dk.

Se det store sortiment af snemaskiner til at håndtere sne i de kolde, lange vintermåneder. Vælg imellem sneslynger og saltspredere fra solide mærker hos Bahn-Larsen.