Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort udvalg af brændeklodser og brænde til salg hos Den Gamle Brugs

Hos Den Gamle Brugs er der altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtigt brænde. Det brede produktsortiment byder bl.a. på brændeklodser og en masse andet brænde til salg, som findes til fordelagtige priser.

Bredt sortiment af brændeklodser

Den Gamle Brugs byder på et bredt sortiment af brændeklodser, som findes i den bedste kvalitet. Der findes i butikken brændeklodser af bøgetræ, som er en fortrukken træsort at fyre op med. Dette skyldes brændeklodsernes jævne og høje brændværdi, som er ideel til en brændeovn. Brændeklodserne er ovntørret med en lav vandprocent, så du er sikret en lang og holdbar brænding. Brændeklodserne fra Den Gamle Brugs tilbydes med fri fragt, hvis der leveres på Sjælland. Alle produkterne i sortimentet er fremstillet i egen fabrik, hvor der er benyttede grønne metoder til fremstilling. Læs mere om dine mange forskellige muligheder på www.dgb-braende.dk.

Brænde til salg

Der er hos Den Gamle Brugs altid brænde til salg i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Der er brænde til salg til alle formål, om det gælder et udendørs bål eller til brændeovnen indendørs. Optænding i brændeovn eller bål er en god måde at samles på og slappe af. Derfor er der brænde til salg med gode brændingstider, så bålet og brændeovnen kan nydes lidt længere, grundet af brændet har en lav vandprocent. Der er også brænde til salg hvis man blot ønsker at varme hjemmet op, på mere hyggelige måder end en radiator eller lignende. Der er altid brænde til salg i forskellige mængder, alt efter hvor meget man ønsker at købe. Ligeledes findes der fri fragt på Sjælland, hvis der leveres til Holbæk, Sjælland Odde og Kalundborg. Der kan læses mere om sortimentet og mulighederne på www.dgb-braende.dk.
Besøg Den Gamle Brugs allerede i dag, hvis du ønsker højt kvalitetsbrænde, til fornuftige priser.