Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stressless lænestole samt Cane-line havemøbler - en kort gennemgang

Bestil Cane-line havemøbler og Stressless lænestole blandt det store møbeludvalg hos ILVA Max Jessen Terndrup. Dette sortiment er en samling af de bedste modeller fra danske såvel som internationale designere. Derfor finder du også HAY, Tempur, FDB og Hjort Knudsen på max-jessen.dk. Få prismatch på hele kataloget.

ILVA Max Jessen Terndrup

Kig nærmere på Cane-line havemøbler via www.max-jessen.dk inkl. haveborde og havestole

Drømmer du om Cane-line havemøbler? Mærket står bag stilrene haveborde, parasoller, solstole og udendørs sofaer. Det er lounge havemøbler, der emmer af eksklusivitet. Havemøbler fra Cane-line er til dig, der går efter det stilfulde look - og som nægter kompromiser. Med 25 års erfaring har de finpudset deres havemøbelproduktion og skaber ligeledes unikke, karakterfulde indendørs møbler i den samme høje kvalitet. ILVA Max Jessen Terndrup er specialist i Cane-line havemøbler. Mærket er et solidt valg for dem, som har ekstra fokus på møbelkvalitet, men som også vægter det komfortmæssige højt. For hvad er de stilfulde møbler værd, hvis de ikke også er dejlige at opholde sig i? Kom forbi ILVA Max Jessen Terndrup for at opleve Cane-line havemøbler, eller bestil fra din egen stue på max-jessen.dk.

Bestil en Stressless lænestol fra denne specialist

Hvis vi bliver i komfortens tema, så kommer vi ikke uden om de enestående Stressless lænestole. Disse er designet med henblik på maksimal komfort og med fine detaljer som f.eks. indbygget fodskammel. Når du har haft travlt, så skal du også have et sted, hvor du kan finde dig selv igen. En Stressless lænestol er perfekt til denne opgave. Den byder på absolut afslapning selv til personer, som har sværere ved at slappe af. Ja, en Stressless lænestol er intet mindre end ultimativ selvforkælelse. Hvorfor vælge det næstbedste alternativ? Disse skal opleves i møbelhuset. Kom forbi ILVA Max Jessen Terndrup, og mærk, hvordan det er at blive forelsket i et møbel.

Se udvalget af behagelige havemøbler fra Cane-line og lænestole fra Stressless på www.max-jessen.dk, der også byder på andre møbler fra famøse brands (indendørs og udendørs).