Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Thy-metal forhandler plantekasser og blomsteropsatser

På terrassen eller ude foran din hoveddør, kan du have brug for detaljer med blomster eller andre planter. Hos Thy-metal har de gjort det muligt for dig, med forskellige smarte løsninger, der vil give et flot look. Du kan derfor finde både plantekasser og blomsteropsatser, der kan pynte ved alle dine udendørsområder.

Thy-metal

Pynt udendørsområder med plantekasser i galvaniseret stål

Ledet du efter gode og flotte plantekasser, så tag ind forbi Thy-metal. De har 50 års erfaring, og kan derfor garantere dig et flot og godt resultat. Plantekasser kan fås i forskellige størrelser, og kan være med til at skabe det perfekte udendørsmiljø. Du kan finde plantekasser i kvalitetsmaterialer – de fremstilles i 1,5 mm galvaniseret stål, med flotte sammenføjninger og detaljer. Du kan vælge plantekasser i 3 forskellige modeller. Det er enten helt blank, med mønster foroven eller mønster på hele fladen. Du kan derfor vælge de plantekasser, der passer bedst til dit hjem. Plantekasser er selvfølgelig lavet, så de kan stå udenfor, du kan derfor være sikker på at de kan modstå alt slags vejr. Du kan vælge de standardmål de har på siden, eller tage kontakt for at få specialmål. Tag ind forbi thy-metal.dk hvis du har brug for at finde plantekasser, der giver flotte detaljer på terrassen.

Få smarte detaljer i haven med blomsteropsatser

Haven, terrassen og området ude foran din hoveddør kan altid pyntes. Hos Thy-metal har de den perfekte løsning med blomsteropsatser, der giver et stilrent look. Blomsteropsatser giver dig fri mulighed, for at udsmykke udendørsarealer på en unik måde. Du kan få dine blomster op i forskellige niveauer, der giver et flot og anderledes udtryk. Når du vælger blomsteropsatser fra Thy-metal, kan du være sikker på at deres materialer er i topkvalitet. Du kan vælge mellem galvaniseret stål og råt stål. Råt stål får under tiden et rustent look, men du skal være opmærksom på, at når den leveres er det ikke rustent. Begge materialer kan placeres udendørs, og kan tåle vejrets utilregnelige skiften. Blomsteropsatser har 3 niveauer, der kan give en anden dimension i det område, du placerer dem. Du kan altid vælge at placere dem et sted, hvor de står helt alene, eller placere flere samlet. Det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvad du kan gøre med blomsteropsatser. Tag ind forbi thy-metal.dk hvis du er interesseret i blomsteropsatser. Der kan du også finde deres kontaktoplysninger, hvis du har brug for at høre mere eller få specialdesignet blomsteropsatser. De lover desuden hurtig levering, så du ikke skal vente længe på dine varer.