Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Trapper i stål og New Yorker vægge fra First Floor CPH

Hvis du vil have en imponerende New Yorker væg installeret hjemme hos dig, eller skal bruge en trappe i stål, så læs med her om First Floor CPH, som laver begge dele på deres eget værksted.

First Floor CPH

New Yorker væg - industrielle looks til din bolig

En New Yorker væg er en glasvæg med sorte stålsprosser. First Floor CPH laver New Yorker vægge på eget værksted efter kundernes behov. De tager selv mål i din lejlighed eller i dit hus for at smede et stålskelet, der passer helt perfekt ind, selvom dine vægge er skrå eller gulvet er skævt. En New Yorker væg er den helt rigtige løsning, hvis man gerne vil lade lyset skinne igennem hele lejligheden eller huset men samtidig gerne vil isolere for lyd og lugt, som fx fra et køkken. Med en glasvæg får i alt lyset igennem lejligheden og det giver en fantastisk stemning. Skelettet er lavet i stål, som er pulverlakeret sort, hvilket giver det helt autentiske New Yorker look. Du kan vælge imellem mange forskellige størrelser, alt efter arkitekturen i dit hjem, og der er både svingdøre, dobbeltdøre og mange flere muligheder, som du kan se på firstfloorcph.dk.

Få en skræddersyet trappe i stål på firstfloorcph.dk

Hvis du kan lide det industrielle look, hvilket kan give en flot kontrast til de hvide vægge i et moderne hjem, så er en trappe i stål måske noget for dig. First Floor CPH laver ståltrapper efter kundernes ønsker, og de har mange års erfaring med det komplicerede håndværk. Uanset om det skal være en ligeløbstrappe, en kvartløbstrappe eller en rundetrappe, så kan de hjælpe dig. En trappe i stål ser enormt smuk ud i et moderne hjem og giver virkelig et eksklusivt look. Den koster også mere end en trappe i træ, og alle trin, plader, vinkler osv. skal laves i hånden, for det skal passe præcist til det givne hjem. De kan lave ståltrapper til både indendørs og udendørs brug, og hvis det er udendørs, skal stålet galvaniseres før det pulverlakeres. Hvis du bestiller en trappe i stål, kan de tage mål i dit hjem, producere den på deres værksted og montere den i dit hjem.