Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Varm hjemmet op med RUF træbriketter eller Heatlets træpiller i høj kvalitet

Der findes hos Pillemand.dk altid et bredt udvalg af kvalitetsrigtigt optændingsmateriale. Det brede sortiment byder bl.a. på RUF træbriketter og Heatlets træpiller, som fås i den bedste kvalitet.

RUF træbriketter i høj kvalitet

Pillemand.dk er udbyder af de kvalitetsrigtige RUF træbriketter. RUF træbriketter er en fremstilling af træspåner og savsmuld, der er blevet hårdt presset sammen. Grundet fremstillingsprocessen og materialet, er RUF træbriketter et miljøvenligt og effektivt produkt. Ligeledes er de små RUF træbriketter nemme at fragte og opbevare, da de ikke smuldre og er hurtige at benytte til at optænde med. Grundet træspånerne og savsmuldet som er blevet brugt i RUF træbriketterne, er de lette at antænde, hvilket gør dem gode til optænding af brændeovnen. Der findes mange forskellige typer, varianter og kvaliteter af træbriketter. Derfor er RUF træbriketter altid et godt valg, da man er sikret den højeste kvalitet, med den bedste optændingsmulighed. Læs mere om mulighederne på pillemand.dk.

Heatlets træpiller med høj brændværdi

Man finder hos Pillemand.dk også et bredt udvalg af Heatlets træpiller, i høj kvalitet. Heatlets træpillerne byder på en høj brændværdi, hvor at de findes i forskellige størrelser. Heatlets træpillerne fås i 6 og 8 mm, og sælges i poser af 10 eller 15 kg, samt paller af 900 kg. Med Heatlets træpiller fra Pillemand.dk får man et optændingsprodukt med en høj brændværdi, grundet den suveræne kvalitet af produktet. Udover det gode produkt, er Heatlets træpiller også fremstillet på miljørigtig vis, hvor de er produceret af træ fra FSC certificerede skove, med god respekt for miljø og arbejdskraft. Ønskes mere viden produkterne og mulighederne, så klik ind på pillemand.dk og find de bedste løsninger til dig.
Besøg Pillemand.dk allerede i dag, hvis du søger gode og miljøvenlige måder at optænde på derhjemme. Udvalget er bredt og der bydes på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.