Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Få gratis advokat rådgivning fra advokat med speciale i tvangsfjernelse

Rasmus Hedegaard, advokat og partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, har mange års erfaring i tvangsfjernelsessager og er i dag advokat med speciale i tvangsfjernelse af børn. Sammen med andre dygtige og kompetente advokater og sekretærer, tilbyder de gratis advokat rådgivning til både forældre og børn i tvangsfjernelsessager. Alt sammen med henblik på at forældre og børn bliver ført gennem en sag med tryg og kyndig hånd.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Gratis advokat rådgivning til dig som forældre eller dig som barn

Rasmus Hedegaard og de andre advokater hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik tilbyder som sagt gratis advokat rådgivning for både forældre og børn. Gratis advokat rådgivning inden for forældremyndighed, tvangsfjernelse af dit barn, barnets bopæl, forældrenes og barnets rettigheder, m.m. Faktisk er det sådan, hvis kommunen vil tvangsfjerne dit barn, så skal kommunen samtidig også stille en advokat til rådighed for dig som barn og for dig som forældre. Det er her Rasmus, eller en af de andre advokater, kommer ind i billedet og kan tilbyde gratis advokat rådgivning i sådan en situation. En situation, hvor I ikke kommer til at stå alene. Rasmus selv har gennem flere år tilbudt familier i tvangsfjernelsessager gratis advokat rådgivning, og han er også selv en del af organisationen, Mødrehjælpen. Her rådgiver og vejleder han i Mødrehjælpens retshjælp en gang om ugen, og derfor har han erfaring med at håndtere sager i alle afskygninger. Står du i en situation om tvangsfjernelse af dit barn, så kan du tage fat i Rasmus, der er en skarp, professionel og kompetent advokat med speciale i tvangsfjernelse. Du kan også tage fat i en hans kollegaer inde på www.tvangsfjernelse.com og få den gratis advokat rådgivning, du har brug for.

Vælg advokat med speciale i tvangsfjernelse hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Som nævnt i ovenstående afsnit kan du hos advokatfirmaet få din helt egen advokat med speciale i tvangsfjernelse, hvis du står midt i en tvangsfjernelsessag. En advokat, der hjælper dig fra start til slut, og som hjælper med at læse rets dokumenterne igennem, rådgive dig under processen, fortælle dig om dine rettigheder, m.m. Derfor er det en stor fordel for dig som forældre eller barn at få en advokat med speciale i tvangsfjernelse. Først og fremmest for at blive ført gennem processen trygt og med kyndig hånd, men ikke mindst også for at få støtte, rådgivning, vejledning, m.m. i en uoverskuelig og frustrerende situation. En skarp, kompetent og professionel advokat med speciale i tvangsfjernelse er Rasmus Hedegaard, der er flere års erfaring med netop tvangsfjernelsessager.

Så få hjælp af en advokat med speciale i tvangsfjernelse og få hjælp til at overskue en jungle af regler og rettigheder om tvangsfjernelse af børn på www.tvangsfjernelse.com.