Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Find alt lige fra familiespil til LEGO Friends hos Legebyen.dk

Legebyen.dk er leveringsdygtige inden for legetøj og spil fra en masse af de bedste mærker fra ind - og udland. Og hvad vil en dansk legetøjsforretning næsten være, uden også at have en masse LEGO med i kataloget. Derfor har de selvfølgelig også alt lige fra LEGO Technic til LEGO Friends, samt andre underkategorier af Lego. Udover LEGO har butikken blandt andet også en masse sjove og underholdende familiespil du kan kigge nærmere på lige nu, hvis det har interesse. Læs mere om begge dele herunder.

LEGO Friends

Nu om dage er der flere gode LEGO universer børn og barnlige sjæle kan dykke ned i, end nogensinde før. Det gælder i den grad også med LEGO Friends, som byder på en masse flotte LEGO modeller, der viser livet som det udspiller sig for veninderne fra Heartlake. I kataloget med LEGO Friends fra www.legebyen.dk finder du blandt andet en fin kunstbod og Mias Skoveventyr lige nu. Begge gode eksempler på hvor hyggeligt og detaljeret universet i LEGO Friends er. Der er virkelig mulighed for mange, mange timers hyggelig og sjov leg med LEGO Friends.

Familiespil

Udover LEGO Friends, kan du selvfølgelig også glæde dig til en masse andet fint legetøj, samt en masse gode spil hos Legebyen.dk. I kataloget med spil er der blandt andet en masse gode familiespil man kan vælge imellem. Her er der familiespil hvor alle kan være med, familiespil der især egner sig til familier med mindre børn samt familiespil til familier med lidt ældre børn. På den måde er der garanti for at man også kan finde familiespil i kategorien, som I vil elske. Og husk i øvrigt at uanset om du shopper familiespil, LEGO Friends eller andre produkter fra forhandleren, kan du blandt andet glæde dig til 1-2 dages levering.