Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Inspirér dine børn med Lässig og Dantoy Scooter fra Legebyen.dk

Legebyen.dk fører et stort udvalg af legetøj og spil til børn i alle aldre. Søger du søde skoletasker fra Lässig eller en klassisk Dantoy Scooter, så læs mere her.

Legebyen.dk

Få det rette skoleudstyr fra Lässig

Hvis du har et barn, der skal starte i skole, så skal det have en skoletaske, en drikkedunk og en madkasse. Der findes mange nye producenter af f.eks. skoletasker, som laver nogle virkelig søde designs. Hos Legebyen.dk kan du f.eks. købe skoletasker, madkasser og drikkedunke fra Lässig, som laver nogle virkelig dejlige modeller med dyremotiver. Du kan bl.a. finde en Lässig skoletaske med chinchilla motiv, som har arme hængende fra siden, som ved hjælp af magneter i poterne og på ansigtet kan placeres, så den holder sig for munden eller øjnene. Der er matchende madkasse og drikkedunk, og alle deres produkter er lavet i høj kvalitet og i genanvendte eller bæredygtige materialer. Du kan helt sikkert finde lige det, du søger inden for skoleudstyr til dit barn fra Lässig. Læs mere om de søde skoletasker på www.legebyen.dk, hvor du finder masser af udstyr til børn i alle aldre.

 

Glæd børnene med en Dantoy Scooter

Hos Legebyen.dk kan du også finde udstyr og legetøj til daginstitutioner. Vi kender vel alle den klassiske Dantoy Scooter i hård plastik, som har været en klassiker i børnehaven i generationer. Du kan stadig købe den klassiske blå, røde og gule Dantoy Scooter, som er både holdbar, funktionel og virkelig sjov for børn at lege med. Dantoy laver masser af fedt legetøj til børn, og de har udviklet flere scootermodeller som f.eks. en politimotorcykel, en scooter til prinsesser samt en grøn ATV i 100% genbrugsplast. Til en Dantoy Scooter findes der selvfølgelig også tilbehør som påhængsvogn etc. Søger du godt solidt legetøj til børn, der kan lide fart, så er det helt klart noget af det bedste. En scooter fra Dantoy kan stort set ikke gå i stykker, og den kan gå i arv i generationer. Find det store udvalg på www.legebyen.dk, hvor du kan finde alt i legetøj til både hjemmet og daginstitutionen.