Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Legetøj herunder legetæpper og et DANTOY legekøkken udbydes hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetæpper til gode priser. Der er også DANTOY legekøkken i sortimentet. Læs mere her.

Legetæpper i flere kreative designs

Legebyen.dk sælger alt i legetøj til både store og små børn, og du kan være sikker på, at du kan finde julegaverne her eller alt inventaret til rød stue, hvis du er ude for at købe stort ind til børnehaven eller vuggestuen. Der er bl.a. et bredt udvalg af legetæpper til super gode priser, og du vil helt sikkert elske de mange forskellige kreative design. Der findes motiver som bondegården, ridderslottet, forhistorisk tid med dinosaur, storbyen og mange flere. Der er også legetæpper med alfabetet og talrækken, som kan gøre det lettere for børnene at lære at stave og tælle. Bymotivet er en klassiker, som mange børn i tidens løb har leget med, for her kan man køre alle sine modelbiler rundt og lege, at man styrer hele storbyens infrastruktur. Dinosaur motivet er også sjovt, og hvis man samler på dinosaurer, så er det jo spændende at lege på et legetæppe med en forhistorisk verden.

Et holdbart DANTOY legekøkken

Legebyen.dk sælger også et bredt udvalg af DANTOY legekøkken, som er yderst holdbart legetøj i høj kvalitet. Der er både potter, pander, gryder, bestik, glas, kopper, spatler, tekander og meget mere. Der er produkter både i plastik og i træ, og det er perfekt til både vuggestuen og børnehaven. Der er mange forskellige sæt og det er perfekt til de små børns første legetøj, for de forstår hurtigt at skeen skal bruges til at røre i gryden osv. DANTOY legekøkken er en klassiker, som børnene elsker, for det giver dem muligheder for at have deres helt eget køkken, hvor de kan lave mad til hele familien eller invitere alle vennerne eller veninderne på theselskab. Læs meget mere på www.dantoy.dk, hvor du kan finde lige det, du skal buge af super flotte gryder, potter og pande i plastik og træ, samt ovne, kogeplader, spatler, teskeer og meget mere til de store og de små.