Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Mimi de Paris forhandler fede efterårs styles fra Fine Copenhagen

Skal efterårsgarderoben opdateres? Så kan du finde et stort udvalg af smart modetøj hos Mimi de Paris. De forhandler det lækre dame brand Fine Copenhagen, der laver flotte styles i et råt og tidløst look. Derudover kan du også finde et lækkert udvalg af tøj fra det danske og bæredygtige brand Tif Tiffy. Uanset om du mangler en varm striktrøje, eller en ny jakke her til vinter, så finder du den inde på www.mimideparis.dk.

Mimi de Paris

Fine Copenhagen - Tidløst, klassisk og moderne

Fine Copenhagen, som kan købes hos Mimi de Paris, laver tidløst, klassisk og moderne tøj til den modebevidste kvinde. Fine Copenhagen har et stort udvalg af fede styles, der alle kommer i et råt og boheme design. Fine Copenhagen blev oprindeligt kendt for deres lækre items i skind, men har med tiden udvidet produktionen med yderligere styles i fine farver og prints. I sortimentet inde på www.mimideparis.dk kan du købe alt lige fra bløde striktrøjer, jakker i skind og uld, samt fine kjoler og toppe. Mimi de Paris sørger altid for at holde deres sortiment opdateret, så du altid er sikret et godt udvalg og sæsonaktuelle styles.

Køb bæredygtigt tøj fra Tif Tiffy

Mimi de Paris forhandler også det danske og bæredygtige brand Tif Tiffy. Udover at lave tøj, så laver Tif Tiffy også fine accessories. Det inkluderer b.la. varme strikhuer med pelskvast og lækre tørklæder i fine prints. Tif Tiffy designer tøj af høj kvalitet til den stilbevidste kvinde. Mimi de Paris stræber efter at gøre moderne tøj i høj kvalitet let tilgængeligt for kvinder. Af samme grund vil du også opdage, at det udvalg, du finder af tøj og accesories på www.mimideparis.dk, bærer præg af lige netop dette. Udover brands som Tif Tiffy og Fine Copenhagen kan du på Mimi de Paris også købe brands som Ticket Woman og Bitte Kai Rand. Bestil dit nye tøj i dag, og få det leveret mellem 1-2 dage.