Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Moluk legeskaller og Wacky Wonders læringsspil sælges hos Legebyen.dk

Legebyen.dk har et kæmpe udvalg af legetøj og spil til børn i alle aldre. Læs her om Wacky Wonders læringsspil samt om Moluk legeskaller.

Legebyen.dk

Gode priser på Wacky Wonders læringsspil

Børn leger helt af sig selv, og det er deres måde at lære på. Leg kan lære en om motorik, ens egen krop, balance, følelser, kommunikation, sociale relationer og alt andet i livet. Der findes gode spil, som man kan give til sine børn, for at de bl.a. kan øve sig i fx logik, matematik eller stavning, imens de har det sjovt. Der findes mange spil på telefoner og tablets, men man skal ikke glemme, at der også findes fysiske spil, som altså er bedre end at sidde foran det blå lys fra en skærm. Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af spil: brætspil, aktivitetsspil og læringsspil. De fører bl.a. Wacky Wonders læringsspil, som kan bruges til at lære at regne, at huske, at løse labyrinter eller at stave. Der findes også Wacky Wonders spil til at lære at aflæse klokken på et ur eller til at lære at rime. De er smukke og giver både sjov, underholdning og indlæring på samme tid. Læs mere om Wacky Wonders læringsspil på www.legebyen.dk.

Moluk legeskaller i stedet for de digitale løsninger

Legebyen.dk har et kæmpe udvalg af fysisk legetøj til børn. Man skal ikke glemme den fysiske leg. Det er en vigtig del af børns udvikling, at de lærer deres krop at kende igennem fysisk leg, at de tumler, hopper, falder, løber, drejer rundt, mister balancen, rejser sig og kommer videre. Det er netop sådan, man lærer sin krop at kende, dens evner og dens begrænsninger. I sortimentet kan du bl.a. finde de fantastiske Moluk legeskaller, som er et hit i de fleste daginstitutioner. De sjove Moluk legeskaller kan bruges til en bred vifte af ting, og meget mere. Man kan tromme på dem, bære dem på ryggen som et sneglehus eller et skildpaddeskjold. Man kan rutsje ned ad bakker på dem, man kan bade i dem, drejer rundt i dem, stable dem, gå på dem og lege jorden er giftig. Børn er enormt kreative og har altid mange flere gode ideer end voksne. Moluk legeskaller er et super godt legetøj for at udvikle børnenes kreativitet og deres motorik.