Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Philips avent sutter i høj kvalitet og andre sutter med navn kan findes hos Navnesutten

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af de ting, du køber til dine børn. Hos www.navnesutten.dk kan du sikre dig de bedste sutter på det europæiske marked til dine børn - og så har du oven i købet mulighed for selv at personliggøre dem med motiver og navne m.m. Tag et kig på de flotte udvalg i dag.

Philips avent sutter med sjove motiver

I Navnesuttens brede udvalg af Philips Avent sutter, finder du sutter for enhver smag og aldersgruppe. Vælg bl.a. mellem Philips Avent sutter med en masse forskellige søde og sjove motiver, som dit barn vil elske og føle sig tryg ved. Desuden er nogle af Philips Avent sutter ventilsutter, der forebygger og mindsker risikoen for at udvikle suttebid, mens andre er designet med maksimal luftgennemstrømning, så dit barns mund ikke bliver våd og irritabel. På den måde får du en af de bedste slags sutter til dit barn, når du vælger en Philips Avent sut - du skal blot finde din favorit.

Sutter med navn fra populære brands

Navnesutten forhandler sutter med navn fra en lang række af de bedste og med kvalitetsbevidste brands i Europa. Udover god kvalitet og godt design, går Navnesutten også op i at forhandle sutter fra brands, der går op i bæredygtighed og tryghed. Derfor finder du sutter, der er både BPA-, PVC- og phthalat-fri. Navnesuttens sutter med navn er altså alle helt uden uønsket kemi, og du er sikker på at få de bedste sutter med navn her - uanset om du er på udkig efter en ventilsut, en sut til den 0-6 måneder gamle eller noget helt tredje.

Tøv ikke med at besøge Navnesutten, hvis du er på udkig efter en eller flere sutter af god kvalitet til dit barn. Navnesutten var de første på markedet af sin slags og har derfor lang erfaring på området, der sikrer dig den bedste kvalitet, både hvad angår design, funktion, komfort m.m.