Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort sortiment af gå biler fra Wheely Bug og sjove havespil til skarpe priser hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk finder du mange forskellige slags legetøj og spil. Der er bl.a. et bredt udvalg af sjove havespil samt gåvogne som Wheely Bug.

Gå biler fra Wheely Bug i sjove design

Når de yngste skal lære at gå, så kan gå vogne eller gåbiler være til stor hjælp. Det er fx en vogn på hjul, som har et højt håndtag men en stabil bund, som barnet kan læne sig op ad og skubbe foran sig for at kunne holde balancen. Der er også gåbiler, som børnene kan sætte sig op på og på den måde skubbe sig af sted og lære at gå på den måde. Hos Legebyen.dk sælges bl.a. de sjove Wheely Bug som er gå biler i flere design, som børnene elsker. De er udformet som søde små halvrunde dyr, fx den klassiske mariehøne, som man kan sidde ovenpå og ”ride” på imens man holder den i følehornene. Wheely Bug er et godt motorisk redskab for de små børn og er i øvrigt super sjovt. Læs mere om Wheely Bug og de mange andre forskellige gåbiler og gåvogne til de mindste børn på www.legebyen.dk.

Bredt udvalg af havespil

Legebyen.dk sælger også mange forskellige havespil til solrige dage om sommeren, når børn og voksne har sommerferie og hygger sig på græsplænen udenfor huset eller lejligheden. Her kan det være fedt, at kunne lave en aktivitet sammen, som fx stangtennis, rundbold, fodbold, hoppe på trampolin, spille kongespil eller andre havespil. Der er enormt mange forskellige sjove spil, som man kan spille sammen udenfor i sortimentet; du kan fx se på det sjove kongespil, hvor man i hold skal vælte hinandens brikker med træpinde, som man kaster med underhåndskast. Der er også stigegolf, som også er et enormt populært havespil, og der er mange flere, som du og dine børn helt sikkert vil kunne more jer kosteligt med. Det er fedt at spille sammen udenfor, for det er en god måde at være aktiv på uden for, så børnene ikke bare sidder indenfor foran skærmene og sveder hele sommeren, når solen skinner og vejret er godt.