Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Stort sortiment af HINT spil og Plus Plus brikker hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk sælges alt i legetøj til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til dine børn. Læs mere om HINT spil og om Plus Plus brikker her.

Underholdende og sjove HINT spil

Hvis du leder efter et sjovt og udfordrende spil for hele familien, så prøv det sjove HINT spil, som nu findes både i en rød og en hvid version. Det sjove spil har moret mange familier de sidste fire år, som hvert år har kåret det til det bedste selskabsspil. I spillet inddeles mange i hold og en spiller fra hvert hold skal skiftevis få sine holdkammerater til at gætte, hvad der står på det kort, denne har trukket. Og så er der selvfølgelig forskellige sjove benspænd for hvert kort – måske skal man tegne det, måske nynne det, måske snakke om det, måske synge det eller mime. Der er mange timers sjov med HINT spillet, som kan samle hele familien om aftenen. Du vil helt sikkert elske det sjove spil, som kan spilles af mange spillere på en gang, og som er perfekt til sommerhusturen. Læs mere om det populære HINT spil på hjemmesiden.

Plus Plus brikker i flere varianter

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af legetøj til mange forskellige aldersgrupper. Hvis du kender et barn, som kan lide at bygge ting, og som kan tænke kreativt og logisk, så er de sjove små Plus Plus brikker, som kommer i flere varianter, det oplagte valg. Disse små brikker har fået deres sjove navn, fordi deres form ligner to plus-tegn, som er sat sammen. På grund af deres form kan de sammensættes på kryds og tværs og man kan bygge mange forskellige sjove former ud af de små brikker. De er til de lidt mere selvstændige børn end LEGO er, eller måske rettere sagt; De er til de børn, som ikke altid følger ’opskriften’ i deres LEGO-samlesæt, men bedre kan lide selv at finde på nye sjove konstruktioner. Plus Plus brikker har været et hit i årtier, og børn verden over bliver ved med at finde på nye kreative måder at sammensætte dem på.