Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Et gamer bord er at foretrække til dem, der spiller computer ofte

Gaming var engang en niche. Det er det ikke længere. I dag er computerspil populære hos drenge såvel som piger, og hos mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Først og fremmest skal man skabe en god station, hvor man kan game. Det kræver i første omgang et godt gaming bord. Vi vil kigge lidt på markedet i denne artikel. Følg nedenstående link, hvis du har brug for yderligere info.

Gamer bord

Forskellen på et almindeligt skrivebord og et gamer bord?

Det kan være svært at tegne en decideret skillelinje, som klart og tydeligt formulerer forskellene på de typiske skriveborde, vi ser på kontoret, og de deciderede gamer borde. Det er heller ikke et spørgsmål, som man nødvendigvis kan få svar på ved at slå op i et leksikon, men derimod ved at kigge lidt på markedet, og de producenter/modeller der er i de forskellige kategorier. Det første, man lægger mærke til, er, at gamer borde ofte er designet anderledes. De passer ind i den stil, som man ser på andre typer gaming hardware og tilbehør. Det er et lidt mere fedt og cool design i de fleste tilfælde. Der vil også af og til være en række unikke features. Det kan bl.a. være, at gamer bordet i sig selv fungerer perfekt som en musemåtte. Det kan også være, at der er en holder til drikkevarer, hvor man f.eks. kan placere colaen eller energidrikken.

Ligheder imellem kontorborde og gaming borde

Ligheder er der selvfølgelig også. Normalt kan man justere højden på den ene eller anden måde, både med et gaming bord og et almindeligt skrivebord til kontor. Det kan være ved manuelt at indstille det et hak længere op. Det kan også være med en elektronisk hæve-sænke funktion på de lidt mere high-end gamer borde / kontorborde. Der mangler ikke butikker, som forhandler disse. Man finder dem hos diverse webshops online, der er specialist i gaming udstyr, men også mere generelle shops, hvad end det er boligbutikker eller elektronikforhandlere. Fysiske forretninger i forskellige brancher sælger også gamer borde.