Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Føniks Computer tilbyder alt lige fra en byg selv pc til stærke MSI gamer bærbare

Med mange års erfaring i branchen at kunne kigge tilbage på, og et hav af glade kunder, er danske Føniks Computer et af de absolut mest genkendelige navne inden for dansk e-handel. De har stadigvæk et af landets bedste udvalg, og helt sikkert også en god deal til dig. Blandt andet kan du lige nu købe en smart og stærk MSI gamer bærbar, perfekt til gaming og skolearbejde. Vil du hellere sætte en byg selv pc sammen, kan de helt sikkert også hjælpe dig med det. Læs mere om begge dele herunder.

Byg selv pc efter dine ønsker

Bestem det hele selv når du skal have ny computer, ved at vælge en byg selv pc. Ved en byg selv pc er man helt frit stillet, til at vælge præcist de hardware specifikationer, der passer til ens behov. Derfor kan man vælge en større harddisk hvis man ved at man har ekstra meget plads, når man sætter sin byg selv pc sammen, men omvendt kan man også vælge billigere løsninger, på områder hvor man ved man har knapt så store behov. Man bestemmer bogstavelig talt helt selv, når man vælger en byg selv pc. Hos Føniks Computer har de gjort det ekstra let at lave en byg selv pc, og samtidig er priserne ekstra konkurrencedygtige. Besøg www.fcomputer.dk hvis du vil vide mere.

MSI gamer bærbar

Foruden byg selv pc’er, er der også gode muligheder for at købe færdigsamlede bærbare gamer computer og stationære computere hos Føniks Computer, fra de bedste mærker. Blandt andet kan du købe en MSI gamer bærbar. Vil du gerne have en bærbar der er super hurtig, med et flot design, er en MSI gamer bærbar det helt rette valg. Et godt tip i at kigge ekstra nøje på Legion serien, som er super fede MSI gamer bærbare, du helt sikkert vil blive glad for. Find dem som en del af kataloget hos den store danske webshop.