Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

GU10 LED lamper til salg hos Lite-House

Lite-House er en dansk belysningsekspert, der bl.a. fører LED lamper og GU10 indbygningsspots. Gå på udkig blandt de bedste internationale mærker heriblandt Flos og Astro Lighting på lite-house.dk.

Lite-House

LED lampe - Marset, Astro Lighting, Lumini og andre brands

Hos Lite-House er det simpelt at finde den rette LED lampe til indendørs eller udendørs brug. Dagene er ved at blive mørkere, og der er behov for belysning i haven, på terrassen og ved indkørslen. Webshoppen tilbyder LED lamper til enhver indretning. Du finder et markant større udvalg end den typiske lampebutik, og ejerne er gode til at opdatere med de nyeste kollektioner fra de eksklusive brands, der forhandles. Hos Lite-House kan du bl.a. shoppe fra Marset, Philips Hue, Lumini, Artemide og Astro Lighting. Disse er alle stærke brands, men blot et lille udpluk af den kæmpe brand-liste på www.lite-house.dk. Vælg ikke blot butikken pga. størrelsen og kvaliteten af udvalget. De udmærker sig også på serviceniveauet. Spørg personalet, og få gode fifs til at vælge en LED lampe efter din stil.

Dæmpbare GU10-pærer fra Parathom, Calex og andre

Køb dæmpbare pærer i GU10 hos Lite-House. I øjeblikket, er det muligt at spare penge på udvalgte GU10-pærer, der kan dæmpes. Køb fra Calex, Parathom, Sharp og andre stærke producenter. Du finder GU10-pærer, der imiterer de klassiske halogenpærer i looket. De kommer så i stedet for med en GU10-sokkel og naturligvis et langt mindre energiforbrug. Dæmpbare GU10-pærer giver dig mere frihed og kontrol over lyset. Som aftenen skrider hen, kan lyset dæmpes yderligere. Det kan måske hjælpe på nattesøvnen.

Foruden dæmpbare GU10-pærer og LED lamper er du også i stand til at finde aluprofiler og LED-strips. De fører, som sagt, en del i udendørslamper fra førende producenter inden for udendørsbelysning. Du kan købe stort set alle typer af indendørslamper via www.lite-house.dk. Oplev bl.a. de unikke Flos og Astro lamper, der begge er elsket stort - ikke bare her i landet, men også internationalt. Webshoppen er din online lampebutik, der skaber en genvej til flot belysning.