Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

iPhone opladere og USB stikkontakter - Kæmpe onlineudvalg

Bestil en USB stikkontakt eller iPhone 12 Pro oplader hos Av-Cables.dk. Denne artikel omhandler disse to typer produkter, men også det generelle udvalg på www.av-cables.dk samt fordelene ved at benytte sig af denne webshop. Heraf kan nævnes 60 dages fuld returret og dag til dag levering.

Av-Cables.dk

USB stikkontakt til en skarp pris via www.av-cables.dk

Der er mange, som vælger at installere en USB stikkontakt. En stor del af vores elektroniske apparater kræver en USB indgang til opladning. Med en USB stikkontakt slipper du for at købe adaptere, der konverterer almindelig vekselstrøm til USB. Brug en USB stikkontakt til mobiltelefonen, høretelefonerne og meget andet. Av-Cables.dk tilbyder en række forskellige USB stikkontakter bl.a. fra LK Fuga. Køb modeller til USB 2.0, 3.0 osv.

Av-Cables.dk - Køb en iPhone 12 Pro oplader i dag

Av-Cables.dk tilbyder både trådløse Qi ladere og almindelige iPhone 12 Pro opladere. Priserne er lave, uanset hvilken kategori du klikker ind på. De trådløse iPhone 12 Pro opladere benytter Qi teknologi og kræver blot, at du placerer din smartphone på den - helt uden brug af kabel! Det er en smart løsning, som mange ejere af moderne smartphones vælger. Hos Av-Cables.dk sælges også iPhone 12 Pro opladere med 12V til bilen. Du finder også de helt almindelige strømforsyninger til vekselstrøm. Hvis du vælger en Qi iPhone 12 Pro oplader, så har du mange fikse design at vælge imellem - i flere, flotte farver. Husk også, at du finder masser af andet fikst tilbehør til din smartphone som HDMI convertere, lydkabler etc. Så mens du er ved at finde den rette iPhone 12 Pro oplader, så kig evt. også i nogle af de andre kategorier på hjemmesiden.

Hos Av-Cables.dk tilbydes USB stikkontakter og iPhone 12 Pro opladere med mange typer og design i hver kategori. Når man handler på www.av-cables.dk, behøver man ikke at kigge andre steder. Udvalget er stort, priserne er presset i bund, og servicen er helt i top. Du får bl.a. prisgaranti, dag til dag levering samt 60 dages fuld returret.